« Hi From London
Bianco x Trine’s Wardrobe »
Copenhagen 02.08.2015BEAUTY ME

Trine’s Wardrobe Body Care

tw-body

Udover den forgangene uge var ugen, hvor trineswardrobe.com endelig blev til en realitet, (og hvor er det dejligt I har taget så godt i mod det nye layout i øvrigt<3) så var det også ugen, hvor dét jeg har arbejdet på det seneste år blev sluppet løs i butikkerne.

Nemlig hele 7 nye Trine’s Wardrobe produkter nu til kroppen, og jeg er fuldkommen ekstatisk glad over resultatet.

Principperne for min nye serie er de samme som ved både Trine’s Wardrobe Hair Care og Trine’s Wardrobe Skin Care – Produkterne er fri fra parabener, alle er produceret i Danmark og så er det vigtigt for mig, at de økonomisk ligger i et rum, hvor alle kan være med. Desuden har jeg som altid kun anvendt parfume i produkter, hvor jeg personligt selv synes det er nødvendigt. Jeg synes fx. ikke der er nogle grund til at putte parfume i en saltvandsspray eller en kropsolie, men jeg vil tilgengæld gerne have mit hår er velduftende når jeg kommer ud af badet, og jeg siger jer de produkter fra min kropsserie, der har duft i sig dufter himmelsk.

Og lad mig så præsentere mine 7 nye babyer.

This week has been really great – besides launching my new site trineswardrobe.com, a project that I’ve been working on for the past year finally released in stores – Let me introduce Trine’s Wardrobe Body Care.

The philosophy for my new products are just the same as for Trine’s Wardrobe Hair Care and Trine’s Wardrobe Body Care which means that all products are free of parabens and produced in Denmark. Furthermore, it’s really important to me that they’re in a price range that everybody can effort.

At this time my products are unfortunately only sold in 300 stores in Denmark, but hopefully you’ll be able to get them in other countries really soon – or actually you are ;) but that’s still a secret that I’m going to tell you a lot more about when the time is ready.

Until then let me introduce my 7 new babies.

1. Trine’s Wardrobe Body Hydrator HER

2. Trine’s Wardrobe Body Lotion HER

3. Trine’s Wardrobe Body Wash HER

4. Trine’s Wardrobe Body Balm HER

5. Trine’s Wardrobe Body Scrub HER

6. Trine’s Wardrobe Body Oil HER

7. Trine’s Wardrobe Hand Cream HER

 

Jeg kommer til at beskrive hvert af produkterne i de kommende uger og hvis I tjekker ind på min instagram  i dag @trineswardrobe – så kommer der en lille give away, hvor nogle heldige vindere får lov til at vinde hele min nye serie <3

I’ll do some post the next coming weeks where I’ll describe each products, but if you go to my instagram today @trineswardrobe you’ll actually get the change to win the whole line <3

 

 

(Visited 1,939 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

6 Comments

 • Reply Ninette 02.08.2015 at 10:13

  Ej hvor er det fantastisk! Du er så sej – tillykke med det <3 Glæder mig til at høre mere

  • Reply Trine 04.08.2015 at 09:50

   TUSIND tak Ninette
   Fortæller mere meget snart :)
   Rigtig god dag til dig
   kh Trine

 • Reply Sarah 02.08.2015 at 20:40

  Hvor er du virkelig sej. Jeg er i forvejen fan af de produkter jeg har prøvet af dine, og glæder mig til at prøve de nye:)

  • Reply Trine 04.08.2015 at 09:50

   Det er jeg så glad for at høre :)
   Knus Trine

 • Reply Celine 03.08.2015 at 13:05

  Jeg glæder mig allerede til at prøve dem :)

  • Reply Trine 04.08.2015 at 09:51

   Dejligt at høre Celine :)
   God dag

  You Might Also Like