« Thursday Tip: Wash your face
Thursday Tip: Yummy Mummy »
Copenhagen 23.02.2017BEAUTY

Thursday Tip: Trine’s Wardrobe Deep Cleansing Shampoo

trineswardrobedeepcleansingshampoo

Wuhuu, så er der endelig et nyt hårprodukt klar fra min side. Det har aldrig været planen, at min Trine’s Wardrobe serie skulle blive kæmpe stor og rumme 117 forskellige typer shampoo’er og creméer, men når der opstår et behov på mit eget badeværelse – altså et behov for et produkt som min serie ikke indeholder, så begynder jeg at arbejde på det.

Nogle produkter bliver aldrig til noget, men få når igennem det hårde cut, og det er bl.a. tilfældet for mit helt nye produkt. Tag godt imod Trine’s Wardrobe Deep Cleansing Shampoo.

Hver dag bliver ens hår nemlig udsat for en masse skidt som en normal shampoo ikke kan fjerne helt, så 1 gang om ugen eller 1 gang hver fjortende dag, er det super godt at give håret en gennemrensende behandling, hvor alle rester af stylingprodukter, kalk, klor osv bliver fjernet helt.

Det er formålet med min sprit nye Deep Cleansing Shampoo. Du bruger den blot som en normal shampoo, og den vil efterlade dit hår helt gennemrent og lækkert. Der er bl.a. tilsat aloe

Jeg har bl.a. tilsat aloe vera, der hjælper med at genopbygge håret og pleje hovedbunden, og menthol, der har en opfriskende effekt. Find den nye Trine’s Wardrobe Deep Cleansing Shampoo i Matas butikkerne og online HER

(Visited 1,222 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like