« culottes <3
Nytårskjolen / The NYE dress »
21.12.2014shopping

strømper som julegave / socks as a gift

… er et af de gaveønsker jeg altid undgår at købe! Og jeg ønsker mig heller aldrig selv strømper… Jeg har altid syntes det var så voksent og kedeligt – som om man egentlig ikke havde nogle ønsker, men bare lige skulle finde på noget.

Indtil jeg den anden dag fik en strømpe-øjenåbner, da jeg var i & Other Stories og fik øje på deres lækre cashmere strømper.

ENGLISH RECAP
Socks has always, in my opinion, been a really boring Christmas present wish…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De er lidt dyre – 125 kr pr par, men de er lavet i den lækreste cashmere og silkeblanding, og de holder fødderne varme på den bedste måde – Uden at foden koger som de kan gøre i andre uldstrømper.

Måske jeg er blevet voksen for fremover vil man uden tvivl kunne se dem på min ønskeseddel… Jeg er blevet afhængig i vintermånederne og de findes i så mange fine farver.

ENGLISH RECAP
…. Until I stopped by & Other Stories the other day and their cashmere socks caught my eyes. They’re made in the most wonderful cashmere and silk blend and are perfect in the cold winter months. They come in different beautiful colors – From now on you’ll definitely find them on my wish list.

 

(Visited 354 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like