« Things I like #19
Bathrooom inspiration »
16.05.2015inspiration shopping

Mango Pre Fall 2015

Mango har altid været en sjov størrelse for mig. Først og fremmest besøger jeg kun kæden når jeg er udlandet, og når jeg så kigger forbi, så kan jeg enten slet ikke kan finde noget derinde eller også har de lige ramt spot on, og jeg ser mig selv stå med en håndfuld tendens-præget items.

Det tegner til at deres pre fall 2015 kollektion bliver en af de gode / farlige for mig. De kører videre på forårets alt overskyggende tendens 70’erne og der er masser af fint ‘ruskind’ og denim.

ENGLISH RECAP
It’s funny with Mango – I only visit their shops when I’m in foreign countries, and when I step into a Mango shop two things can happen. Either I can’t find anything at all or otherwise I find myself with a handful of cool trend-inspirered items.

It looks like their pre fall 2015 collection is one of the good ones – There’s still a lot of 70’s going on, which I love, with materials such as denim and suede.

mangoprefall

mangoprefall4mangoprefall6
mangoprefall7

Især denim kjolen vil jeg holde øje med. De har i øvrigt udsalg derinde nu HER

I especially LOVE the denim dress. By the way they’re throwing a mid season sale right now HERE

(Visited 310 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Oline 16.05.2015 at 09:11

  Jakken er så fed!

  https://zircles.com/olineama

 • Reply Malue Jasmine 18.05.2015 at 14:11

  Jeg er helt vild med den der frynsenederdel i ruskind :D

  http://mooldash.dk

 • You Might Also Like