« 13 flat sandals
Gravid uge 34 »
Sponsored by Mofibo 14.06.2017ME THINGS

Solskin, Sommer og lydbøger med Mofibo

Sommeren er uden sammenligning den periode, hvor jeg læser allerflest bøger. For mig er bøger og ferie som lunt brød med smør, eller cola og citron, for nu at blive ved de sommerlige billeder – de hører sammen, og danner for mig den perfekte duo for afslapning og mig-tid.

Jeg elsker at læse i flyveren, i sengen og allermest elsker jeg at læse på en solstol eller på et tæppe på vores græsplæne mens jeg nyder solens stråler – det er for mig indbegrebet af ferie, selvom det ofte forvolder lidt problemer både at arbejde på ens tan og så at læse samtidig – bl.a. af følgende grunde:

 1.  Det er ret så besværligt at ligge med en stor tyk bog.
 2.  Jeg løber ALTID tør for læsestof fordi jeg ikke har plads/kilo nok i kufferten til at slæbe tunge bøger med
 3.  Bøgerne bliver ofte virkelig smadret efter en dag på stranden.

Særligt er det dér med de for mange kilo bagage ofte et problem for mig, og derfor er det fuldkommen genialt, at jeg med alle mine rejsedage (her tænker jeg også arbejdsrelaterede) har Mofibo med mig og dermed har adgang til et kæmpe online bibliotek (over 40.000 bøger), der ikke vejer mere end min iphone.

Det muliggør også at jeg aldrig nogensinde løber tør for læsestof, og gør at jeg kan tillade mig at være kritisk overfor en bog – i stedet for at færdiglæse den i mangel på bedre alternativer.

Sommergave til jer: Du kan prøve Mofibo gratis i 30 dage og lytte til alle de bøger du har lyst til. Opret dig HER og brug koden TRINESWARDROBE

Jeg bruger både Mofibo til e-bøger som jeg læser på min ipad og iphone, men efterhånden er jeg faktisk blevet allermest glad for at lytte til lydbøger – noget jeg ellers aldrig har gjort mig i før.

Det er den ultimative afslapning blot at sætte en lydbog på og så lytte til en behagelig stemme oplæse en god historie for én. Det virker trygt og beroligende og sender på en eller anden måde mig tilbage til barndommen…. Faktisk kobler jeg så meget af, at jeg nogengange ender med at falde i søvn (det har helt klart også noget med slutfasen af min graviditet at gøre), men der er Mofibos sleep timer en virkelig god ven – for med den kan jeg sætte oplæsningen til at  slukke automatisk, hvis jeg kan fornemme at det måske kunne ende med en lur.

Lige nu har jeg følgende 3 bøger på min Mofibo liste:

Delphine de Vigan “No & Mig”
Maria Gerhardts “Transfervindue”
Anne Hjernøe “Sunde Salater”

Jeg skal nok vende tilbage med anbefalinger:)

En anden smart ting ved Mofibo er at man kan downloade op til 10 e-bøger og lydbøger som man kan læse eller lytte til offline – det kan tit være smart hvis man skal flyve eller ligger på en strand på en bounty-ø. Desuden er der vildt mange gode kogebøger på Mofibo som jeg tænker jeg skal have afprøvet i løbet af sommeren.. Starter somsagt ud med Anne Hjernøes Sunde Salater.

Prøv Mofibo gratis i 30 dage – brug koden TRINESWARDROBE når du opretter dig. Opret dig HER, God læselyst <3

(Visited 1,263 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Kamille 18.06.2017 at 09:21

  Perfekt med rabatkode, jeg står netop og skal på ferie :)

  God søndag

 • Reply Tim 12.09.2018 at 08:44

  Fed intro til Mofibo og flotte fotos! Generelt en rigtig god blog du har her :). Bliv endelig ved med det flotte arbejde.

 • You Might Also Like