« verdens sødeste læsere.
sunday in the park. »
24.09.2011ME

out of trine’s wardrobe.

 


det er måske ikke den perfekte dag at sætte tøj og sko til salg i, da de fleste af jer formodentlig er ude at nyde det dejlige vejr?? men jeg har alligevel gjort det, og håber I kan finde noget I synes om. jeg trænger nemlig desperat til at få ryddet ud inden jeg flytter :) find min salgsblog lige HER – synes der er nogle rigtig fine ting denne gang – bl.a. min tidligere yndlings kjole.

TRANSLATION: check out my sales blog out of trine’s wardrobe right HERE. I have just added a few new pieces. hope you find something you’ll like

(Visited 148 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply Parichat 24.09.2011 at 17:03

  Hej Trine :-)
  Dit walk-in closet ser virkelig nice ud!
  Hvordan har du lavet det?

  • Reply Trine 26.09.2011 at 15:27

   Hej,
   Tak skal du have :)
   Det er bare en masse komponenter fra ikea :)

 • Reply Sisse Lykke 24.09.2011 at 20:18

  Du vil vel ikke sælge en af dine stine goya for weekday halskæder? Har spurgt før, men tror aldrig jeg har fået svar :-)

  • Reply Trine 26.09.2011 at 15:27

   Hej Sisse Lykke,

   jeg havde kun en halskæde fra samarbejdet, og den har jeg solgt.
   KH Trine

  You Might Also Like