« 12 nederdele til efteråret
11 ammekjoler »
Sponsored by POSY 12.10.2017INTERIOR THINGS

Opfølgning på hverdagslykke

I sidste måned skrev jeg indlægget HER med mine tanker omkring, hvordan man kan gøre hverdagen lidt mindre grå og trist – for det er trods alt hverdagene der er flest af, og derfor bestræber jeg mig også på så meget hverdagslykke som muligt.

Tidligere var rutiner for mig den diametrale modsætning til lykke… Jeg kunne godt lide at alle dage var forskellige og når ting var uforudsigelige – Det kan jeg til dels stadigvæk, og det er nok også derfor at min jobtitel er selvstændig, men efter Roberta er kommet ind i vores liv, så værdsætter jeg langt mere rutiner..
… Sjovt, gad vide om det betyder man er voksen?


Torsdagens  POSY ‘Mark’ buket leveret til døren

Der er rutiner for hvornår hun skal sove (i hvert fald begyndende) og hvornår hun skal spise, og hvornår jeg har tid til computer og mails og hvornår vi skal spise. Det lyder alt sammen ret kedeligt, men det er faktisk super rart og det giver en masse af den frihed jeg holder så meget af.

Rutiner kræver planlægning og det er vi blevet langt bedre til…  og selvom det at nyde hverdagen vel egentlig handler om at nyde nuet, så er det nu også virkelig rart at planlægge – for så har man noget at se frem til, og det kan også give hverdagslykke.

En anden ting der er fast og planlagt er, at jeg hver anden torsdag får en buket fra POSY leveret til døren. Det er den største hverdagslykke og luksus, særligt fordi jeg formår at glemme at de kommer fra gang til gang, så jeg bliver altid totalt glad og overrasket når der pludselig står en flot buket udenfor min dør.

Find din favorit type POSY buket HER

Selvom jeg ikke rejser så meget længere og min kalender er langt fra ligeså fyldt med møder som tidligere, så synes jeg bestemt, at vi har travlt herhjemme – på den gode måde heldigvis. Det er dog som om der pludselig er færre timer i døgnet efter vi har fået en baby, og hver dag forstår jeg vitterligt ikke hvor timerne er blevet af! Og jeg når aldrig halvdelen af hvad jeg gerne ville…

Noget jeg dog virkelig prioriterer uanset mangel på timer i døgnet er et rent og pænt hjem – for med en god base, så kan jeg overskue det meste.
Derfor er det så fedt at få en buket POSY. Det giver mig overskud og energi at have friske blomster omkring mig, og så er det rart at med alt det andet jeg skal købe ind og holde styr på, så behøver jeg trods alt ikke bekymre mig om weekendens blomster.

Du kan se de 3 forskellige Posy stilarter HER og læse mere om hvordan du får den smukkeste buket blomster leveret til døren på en valgfri dag HER 

(Visited 1,992 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Cecilie l Nys og Nuancer 12.10.2017 at 20:39

    Et rent hjem og flotte, friske blomster hjælper virkelig på det meste! :-)

  • You Might Also Like