« By Malene Birger x Støt Brysterne
Robertas første rejse »
Sponsored by Posy 04.09.2017INTERIOR ME

Hverdagslykke

Jeg har før talt om hvordan jeg virkelig værdsætter den helt almindelige grå hverdag, og endnu mere efter Robertas ankomst.

Jeg kan tydeligt huske hvordan jeg, da jeg var yngre vitterligt, levede for weekenderne, og når jeg tænker tilbage på det er det jo fuldkommen åndssvagt – for weekenderne er kun 2 ud af 7 dage og det er er da for lidt – altså kun at glæde sig over 2/7 af livet.


3 af Posys abonnements buketter.

Jeg ved ikke hvornår det ændrede sig – måske da jeg begyndte at arbejde og ikke gå i skole længere?

Uanset hvad har det været noget jeg bevidst har arbejdet på – altså at gøre hverdagen mere tiltalende… For jeg vil da lyve, hvis jeg ikke sagde at en fri lørdag uden andre planer end måske en middag og lidt fest om aftenen er langt mere attraktiv end en grå mandag, hvor man skal alt for tideligt op, cykle igennem regnen og fare til møde efter møde, og når man når fyraften, så skal der handles ind til aftensmad sammen med alle andre trætte mennesker!


Posy ‘Nordisk’ buket til venstre og Posy ‘Mark’ buket til højre.

En af de ting jeg har fundet frem til er allervigtigst i forhold til at gøre hverdagen bedre er noget så simpelt som at planlægge og ikke mindst at gøre tingene lettere for sig selv. Helt lavpraktisk kan det fx. være at lave en ret søndag aften som egner sig perfekt til at blive spist mandag også – ofte smager sådanne retter faktisk bedre på anden dagen og man slipper for at skulle handle ind og lave mad.

En anden form for hverdagslykke for mig er helt frisk crispy nyvasket sengetøj, og så er det en luksus når man bliver inviteret på lækker middag på en helt almindelig tirsdag – ligesom det var gældende i tirsdags hvor Posy inviterede på middag på en af årets få sommerdage.


Flotteste bor til Posy middagen og Frede og jeg i matchende blomster.


Lækker mad fra Hjemsøgt.


Posy middagen blev holdt i den smukkeste gårdhave på Frederiksberg.

En form for hverdagsluksus, der er blevet mindre af efter Robertas ankomst – udover søvn selvfølgelig (det er en luksus man virkelig værdsætter mere efter man har fået barn) er blomster.

Jeg elsker blomster og jeg elsker at købe blomster og se på blomster. Men med en baby i vognen og de 117 ting man altid slæber med sig når man har en baby, så er der sjældent tid eller frie hænder og overskud til at bære blomster med hjem fra blomsterbutikken eller torvet.

Derfor kunne det næsten heller ikke være bedre timing at Posy middagen i sidste uge endte med at jeg den næste periode skal tekste Posys abonnement blomsterservice. Over den næste periode vil jeg hver 14 dag få en smuk buket blomster ind af døren…
…. En luksus der er til at tage at føle på når man føler det hele roder og er baby-agtigt derhjemme.

Til at kickstarte det hele fik jeg denne buket med hjem som er helt fantastisk og tegner meget godt på den næste periode. Den er i stilen “Mark” som er min favorit af de 3 stilarter, men jeg er også meget vild med de nordiske buketter.

Du kan se de 3 forskellige Posy stilarter HER og læse mere om hvordan du får den smukkeste buket blomster leveret til døren på en valgfri dag HER 

 

(Visited 3,360 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like