« Gravid uge 32
3 goodies: White sunglasses »
Aarhus 09.06.2017ME THINGS

Northside Festival 2017

Så blev det endelig fredag d. 9 juni. Det vil sige dagen, hvor NorthSide Festival starter. Det bliver min eneste festival i år – det har selvfølgelig noget med timing og fødsel at gøre, men skal jeg være helt ærlig, så var det også klart den festival jeg helst ville vælge blandt alle danske festivaler, hvis jeg kun måtte vælge en.

Jeg elsker stemningen og størrelsen og så booker de altid de sejeste kunstnere. Her er lidt billeder primært fra NorthSide 2016… God festival til jer andre, hvis der er nogle af jer der skal afsted <3


Wuhuu, it’s finally Friday June 9th which means that it’s time for NorthSide Festival which is one of my favorite festivals placed in my hometown Aarhus.

I can’t wait to go – here’s some pictures from last year.


I kan læse et lille mini interview om mig og Northside Festival – hvad jeg skal spise, høre osv HER

(Visited 2,512 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Stine A 09.06.2017 at 11:37

    Hej Trine! Jeg skal selv på Northside for anden gang og er klart enig i, at det er den fedeste festival i Danmark. Jeg tænkte på, hvordan du håndterer regnvejret i forhold til outfit? ?Ønsker dig en god festival!

  • You Might Also Like