« Things I Like #79
Northside Festival 2017 »
Copenhagen 08.06.2017ME PREGGO

Gravid uge 32

Jeg er startet til fødselsforberedelse og gravidyoga og fødslen fylder derfor mere og mere i mit hoved. Læs om mine tanker for valg af fødselsforberedelsessted, mine nye cravings og andre tanker i den her uges gravid-indlæg.

Uge 32
Det er i dag torsdag og i aften skal jeg starte til fødselsforberedelse. I junglen af forskellige tilbud og metoder – Smertefri fødsel, APA osv. osv kan det være ret svært at vælge, hvad der lige præcis er det bedste for én selv.

Jeg har valgt et lokalt sted – nemlig Hélt Yoga som min veninde Laura først og fremmest havde anbefalet mig, men som også virkede som det helt rigtige for mig. Små hold, personlig undervisning og 4 aftener med forberedelse, hvor af man skal have sin mand med den ene gang. Jeg glæder mig helt vildt til at dykke lidt ned i hele fødslen – som jeg ellers pt ikke rigtig skænker så mange tanker (underligt nok).

Cravings
Jeg er stadig virkelig skånet for de der vanvittige cravings og spiser egentlig ret meget som jeg normalt vil gøre. Dog er mit forbrug af hvidt brød og smør steget markant – det holder aften kvalmen nede og smager jo selvfølgelig virkelig fråderen.

Krop
Alt er stadig godt, men jeg er som sagt begyndt at få en anelse kvalme efter jeg har spist aftensmad – som om der ikke rigtig er plads til maden.. Derfor er brød helt genialt, da det på en eller anden måde danner et ”låg”.

Uge 33
Lige efter første omgang fødselsforberedelse meldte jeg mig til Gravid Yoga også hos Hélt Yoga. Det er nemlig samme jordemoder som styrer både fødselsforberedelsen og gravid yoga holdene, hvor man går i et forløb med et fast hold, hvilket tiltaler mig rigtig meget.

Jeg har netop været til første time og det var helt genialt for både krop og sind. Kæmpe anbefaling herfra.
– se i øvrigt mine 9 andre tips til gravide HER

Senere på ugen skal jeg med mine forældre til Skagen, mens Nicholas er på SPOT festival – det er første gang jeg går glip af den i virkelig mange år, men det passer mig egentlig forbavsende godt.

Krop
Når jeg er i Skagen får jeg altid svømmet, og det er virkelig rart for min krop – derudover er jeg stadig i fitness et par gange om ugen og så kan jeg allerede nu mærke hvordan yogaen både fysisk og psykisk passer perfekt til min tilstand lige nu.

Se forrige gravid dagbog HER

Se alle mine gravid indlæg HER

(Visited 3,754 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Rena 08.06.2017 at 15:23

    You are so beautiful and stylish during your pregnancy!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    http://www.dressedwithsoul.com

  • You Might Also Like