« Eyes on: Chunky Sandals
Thursday Tip: Freya Dalsjø x Mads Nørgaard Swim Wear »
Sponsored Post 15.06.2016health THINGS

Noget om livets små øjeblikke og Kildevæld med blid brus

kildevældfront

Er der noget jeg tænker mere og mere over jo ældre jeg bliver, så er det at huske at stoppe op og nyde livets små øjeblikke. Jeg tænker især over det ved årsskifte og så faktisk præcis d. 15 juni, altså i dag – dagen før jeg bliver et år ældre.

De fleste kvinder i 20’erne og 30’erne stresser rundt og har både travlt med karriere og privatliv, og det er jo egentlig fint nok, så længe man også giver sig tid til at restituere, nyde og slappe af.

I går havde Kildevæld inviteret til Yin Yoga og fordybelse i forbindelse med deres nye lancering Kildevæld med blid brus. Kildevæld med blid brus er nemlig netop skabt med henblik på, at man skal huske at stoppe op og tage nogle nydelsespauser i løbet af dagen, og det med at kigge ind ad hænger vildt godt sammen med Yin yoga som jeg i går for første gang blev introduceret til, og vis formål er at skabe harmoni mellem yin og yang – hvor yang kort fortalt er alt det aktive og ydre man laver i løbet af dagen, og yin repræsenterer det indvendige.

kildevældblidbrus1   kildevældblidbrus2kildevældblidbrus3 kildevældblidbrus4kildevældblidbrus

Jeg er en kæmpe fan af danskvand og faktisk alt med bobler, så jeg var vildt spændt på at smage de 3 varianter af Kildevæld blid brus. Der er en variant med ingefær & citron, en med mango & te og en med fersken & klementin – de er alle sødet med frugtsukker i stedet for sødemiddel, men indeholder stadig få kalorier, hvilket er et stort plus – for jeg er allerede blevet afhængig :)

kildevældblidbrus5

 

Min favorit er versionen med Ingefær & Citron og for tiden nyder jeg hverdagens små øjeblikke i vores nye hjem, hvor der er masser af grønt og masser af ro – voksent, men godt for det giver mig mulighed for at slappe af.

Læs mere om Kildevæld blid brus HER

(Visited 1,960 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply Shan 15.06.2016 at 23:55

  Hej Trine
  Dejligt og vigtig indlæg! Hvor er de fine solbriller fra?
  Kh

  • Reply Trine 22.06.2016 at 10:45

   De er fra Marc Jacobs :)

 • Reply Sacha 17.06.2016 at 10:53

  Hej Trine,
  Ved du hvor de nye Kildevæld kan købes – lyder lækkert!

  • Reply Trine 22.06.2016 at 10:44

   Hej Sacha
   Den kan købes i de fleste danske supermarkeder, og de er VIRKELIG gode!
   KH Trine

  You Might Also Like