« Noget om livets små øjeblikke og Kildevæld med blid brus
Eyes on: French Riviera vacation mood »
Copenhagen 16.06.2016THINGS

Thursday Tip: Freya Dalsjø x Mads Nørgaard Swim Wear

freyadalsjøxmadsnørgaard

 

Det er ikke første gang, at Freya Dalsjø og Mads Nørgaard teamer up. Denne gang har de i samarbejde lavet en badetøjskollektion, og jeg er fuldkommen op at ringe over den. Jeg elsker når designsamarbejder giver mening, og når man kan se begge parter i slutresultatet, og det synes helt afgjort man kan i fx badetragten her, hvor Freya på bedste vis har fortolket Mads Nørgaards ikoniske striber.

Kollektionen er i butikkerne og online nu. Du kan se udvalget HER

One of my favourite Danish designers Freya Dalsjø has yet again teamed up with one of my favourite Danish brands, Mads Nørgaard. This time they’ve created a gorgeous swim wear collection, and I’m especially totally obsessed with this swim suit.

You can see the complete collection HERE

freyadalsjøxmadsnørgaard

 

 

freyadalsjøxmadsnørgaard

(Visited 2,127 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

  • Reply Mig og min sommerferie med Sidsel Alling - TRINE'S WARDROBE 03.07.2016 at 09:21

    […] hurtigt læste krimier og lidt tungere læsestof, en kimono, min badedragt fra samarbejdet mellem Freya Dalsjø og Mads Nørgaard og mine nye sandaler fra Marni som jeg fandt i outlet-centeret Century 21 i New […]

  • Reply The Swimsuit - TRINE'S WARDROBE 06.07.2016 at 07:55

    […] har allerede vist jer min nye badedragt HER, og her kan I så se den på. Jeg synes den er virkelig optur. Jeg elsker at den er sporty og […]

  • Reply Lou 15.08.2016 at 20:33

    Hej Trine, hvilken str har du købt den i?

  • You Might Also Like