« The black blazer
3 x jackets from H&M »
01.09.2014shopping

new in – Marc By Marc Jacobs

marcbymarcjacobs

Jeg har fået ny taske! Jeg elsker tasker og jeg elsker især små, men rummelige tasker som jeg kan bruge til hverdag og til fest. Min nyeste i samlingen er den her vildt smukke lædersag fra Marc by Marc Jacob. Hanken kan gøres ret kort, så den får den perfekte cross-over længde, og der er plads til at hvad jeg behøver at have med.. Når jeg vel og mærke ikke skal have min computer med mig :)

I’ve got a new bag! I love bags and especially small, but still spacious bags that I can use both for everyday use and when I’m going out. The newest member of my bag collection is this beautiful leather bag with gold details from Marc By Marc Jacobs. It has the perfect size and the strap can be shorten so it can get the perfect cross-over length.

(Visited 529 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

  • Reply Lisa 01.09.2014 at 12:59

    Such a stunner! Wouldn’t mind this one ;)

    Lisa – AT LEAST BLOG

  • Reply Salina 01.09.2014 at 16:38

    Hej. Hvad hedder modellen?

  • You Might Also Like