« Pineapple
Watermelon Stomach »
Copenhagen 20.06.2017OUTFITS

My birthday

Jeg havde jo fødselsdag i fredags, og jeg elsker min fødselsdag og egentlig også alle andres fødselsdage. Jeg elsker at fejre – at få gaver og give gaver.. når en dag er noget specielt, og det var min i høj grad i fredags.

Vi havde ikke planlagt det store, da jeg i teorien kan føde når som helst. Hun blev dog inde i maven og vi endte med at have den hyggeligste fredag, og lørdag fejrede vi både mig og Nicholas. Tag et kig med nedenfor


Friday was my birthday and I had the most amazing day with loads of presents, delicious food and all the people I love.

Min fødselsdag startede på allerbedste vis med morgensang som vækning, og så det her overdådige morgenmadsbord som Nicho havde arrangeret.


My birthday started off perfectly. Nicholas waked me up to this amazing breakfast table.

Efter et par timer kørte han ud mod DR og jeg brugte formiddagen foran computeren og så kreerede jeg for første gang salty caramel marengs som vi skulle have senere på aftenen – de blev vanvittigt gode, hvis jeg selv skulle sige det :D Hele dagen igennem blev jeg overrasket med de fineste blomster og gaver fra forskellige samarbejdspartnere – så sødt!


Then Nicho went off to work and I spent the rest of the morning in front of the computer and then I baked salty caramel meringue for dinner. The doorbell was ringing a lot with beautiful flowers and gifts from some of my business partners.

Så kom Nicho hjem og vi fik handlet ind til gæster. I og med der er så kort tid til jeg skal føde, så anede vi ikke hvor meget overskud jeg ville have, så derfor var det kun min familie fra Århus der kom om aftenen.

De havde til gengæld gaver med så man skulle tro det var en hel familie der skulle fejres – ikke at jeg klager :D


Gifts from my parents and big brother + his girlfriend.

| TOP Ganni | DRESS Ganni (here) | SUNGLASSES asos (here) | SNEAKERS New Balance (here) |

Flere smukke blomster – denne buket er fra ORLO 


More beautiful flowers – these are from ORLO watches.

Om aftenen fik vi naturligvis charcuterie, burrata, indbagte lækre italienske sager og til dessert de førnævnte marengs med Hansens is og danske øko jordbær.

Lørdag var vejret markant bedre end på selve min fødselsdag og der holdte vi fødselsdag part 2 i haven – her blev Nicholas også fejret – han har nemlig fødselsdag på selve min terminsdato og selvom de færreste føder på præcis den dag, så er det nok begrænset hvor mange gæster vi orker.

 

(Visited 3,092 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

12 Comments

 • Reply Ida 20.06.2017 at 14:00

  Hvor ser det bare lækkert ud det hele :)

  • Reply Trine 22.06.2017 at 09:00

   Det var virkelig også en god dag :)

 • Reply Anne 20.06.2017 at 17:47

  Maden ser så lækker ud, er det en squash salat, og vil du evt dele opskriften :)

  • Reply Trine 22.06.2017 at 09:01

   Kære Anne
   Det er virkelig også en favorit – jeg skal nok lige kigge på det i løbet af sommeren.. vi har lige 100 ting om ørene med renovering og baby på trapperne :)
   God dag
   KH Trine

 • Reply Sissel 20.06.2017 at 17:53

  Det ser ud til at have været en dejlig dag :) vil du ikke dele opskriften på marengs? De ser fantastiske ud!

  • Reply Trine 22.06.2017 at 09:01

   Kære Sissel
   Det kan du tro jeg vil…
   Det bliver dog i løbet af sommeren, da vi har ret meget at se til lige nu – håber du forstår :)
   KH Trine

 • Reply Sarah 20.06.2017 at 19:45

  Det ser så lækkert ud! Hvad gemte der sig inde i pakkerne? :-)
  Og vil du mon dele opskriften på de der marengs? Tak og go’ aften

  • Reply Trine 22.06.2017 at 09:02

   Margens opskriften kommer hurtigst muligt!
   og jeg skal nok også lige vise lidt mere gaver :)

   KH Trine

 • Reply Stine 22.06.2017 at 10:11

  Hvor er den flotte blå vase fra? :-)

  • Reply Trine 23.06.2017 at 08:58

   Hej Stine
   Den er købt i Notre Dame for et par år siden :)
   KH Trine

 • Reply Camilla Cecilie 22.06.2017 at 14:36

  Hvor ser det bare lækkert ud! Jeg håber du har overskud til at dele opskriften på de marenge, men jeg ved også at en baby kan tage 24 timer i døgnet ;-)

  • Reply Trine 23.06.2017 at 08:58

   Det kan være jeg lige kan nå det inden – skal nok prøve :)
   KH Trine

  You Might Also Like