« Things I Like #71
Gravid uge 14 »
Sponsored Post 28.03.2017ME

Time for… with ORLO

Jeg har altid været fascineret af tid. Hvordan nogle timer kan føles så lange som dage, mens andre dage kan flyve afsted. I de her dage går tiden ekstra hurtigt, sådan synes jeg altid det er når man har ferie – især i den sidste del af ferien!

Ferietid er helt klart en af mine yndlings former for tid, men jeg elsker også hverdagen og generelt går jeg ret meget op i at nyde tiden – både de små og store øjeblikke, og jeg elsker ligeledes at forevige dem på min telefon. Det kan være alt fra en virkelig god kop kaffe, et besøg af en veninde eller en god middag til større ting som fx ventetiden til vores lille pige kommer.

ORLO er et helt nyt dansk ur brand, og bag mærket står to garvede danske herrer i urbranchen – nemlig Frederik Høltzel og Kenn Haagaard. De har sat sig for at skabe smukke, unikke ure, der gerne skulle være med til at sikre, at de kommende generationer også kommer til at bære ur, selvom tid bliver mere og mere flydende og vi desuden altid kan se tiden på vores telefon.

For mig er et ur både en genstand til, at jeg kan orienterer mig om tid, men bestemt også et smykke, og jeg føler mig helt nøgen uden et ur – præcis som hvis jeg ikke bær min forlovelsesring og mine andre ringe.

Jeg har valgt mine to favorit modeller fra ORLO der begge har de smukkeste guld skiver. Og selvom ORLO faktisk er så nyt, at urene først lanceres d. 3 april kl. 12, så har jeg været heldig at få mine to favorit ure med som jeg har foreviget i forbindelse med små hyggelige stunder her på vores ferie.


ORLO is a new Danish watch brand created by Frederik Høltzel og Kenn Haagaard. Their mission isis to redefine the long established codes and conventions of the watch industry, by designing a selection of timepieces that keep up with our changing lifestyle.

I brought my two favorite models with me to LA, take a look below.

Time for vacation… ENDELIG ankommet til LA og nu venter næsten 14 dages ferie forude.


Time for vacation… Finally arrived to LA.

Time for coffee.. her på et mega sejt sted på Fairfax Avenue.


Time for coffee.. here at a cool spot on Fairfax Avenue.

Time for a swim.. eller det blev nu kun til at kigge på surfere i Venice Beach.


Time for a swim.. or actually we just looked at the surfers in Venice Beach.Time for donuts… det hører sig ligesom til når man besøger staterne.


Time for donuts… Gotta have at least one when you’re in the states.

Time for dinner with friends…. Der er ikke noget hyggeligere end at mødes med venner i udlandet og det gjorde vi denne aften, hvor vi var ude at spise på The Nice Guy.


Time for dinner with friends.. I love meeting up with friends in foreign countries. This night we had dinner at The Nice Guy in West Hollywood.

ORLO lanceres som sagt d. 3 april og jeg glæder mig allerede til at vise jer mere til de smukke ure.
For mere info om ORLO tryk HER.


ORLO launches April 3rd and I can’t wait to show you guys more of their beautiful watches.
For more info about ORLO click HERE

(Visited 2,276 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Kiki 05.04.2017 at 20:33

    Ser slet ikke uret – jeg sidder bare og tænker hvor får jeg fat i sådan en lækker donut! (Er selv gravid ?)…

  • You Might Also Like