« Back in the City
De 10 mest læste indlæg i 2017 »
Copenhagen 02.01.2018ME PEOPLE

Mig og mit 2017

Godt nytår!!! Jeg håber I kom godt ind i det nye år?
Nu erdet 2018 og traditionen tro vil jeg kigge tilbage på året der gik, og jeg kan allerede nu love jer for at 2017 er mit yndlings år nogensinde.

Navn: Trine Kjær
Alder: 29 år
Beskæftigelse: Influencer og indehave af Trine’s Wardrobe Care

BESKRIV 2016 MED TRE EMOJIS

 

HVOR SKAL DU REJSE HEN I DET NYE ÅR
Vi starter året med 3 uger i Thailand. Derudover har vi talt om at tage til New York til foråret og Puglia til sommer. Desuden kommer jeg nok til at rejse lidt med arbejde igen – det var der ikke meget af sidste år, men jeg glæder mig vildt meget til at skulle til modeuger igen

HVAD GLÆDER DU DIG MEST TIL VED 2018
Jeg glæder mig til alt ved 2018. Men jeg glæder mig særligt til hver morgen at vågne op og kigge på Robertas glade ansigt. Jeg glæder mig til at se hende vokse op og udvikle sig og så glæder jeg mig til at Nicholas og jeg skal giftes.

DET BEDSTE VED 2017
Det er nemt – selvfølgelig Roberta, der kom til verden d. 11 juli efter 36 timers fødsel, der endte i kejsersnit.

SIDSTE NYTÅRSAFTEN
Holdte vi i Marrakech. Vi landede selve nytårsaftensdag og havde en vlldt turbulent dag, hvor jeg bl.a. mistede min kuffert. Dét kombineret med at jeg var gravid og virkelig træt gjorde, at vi sov klokken fem over 12 – vi var så trætte, men ville lige holde os vågne til årsskiftet.

GODE VANER, DU VIL TAGE MED DIG IND I 2018
Jeg er blevet markant bedre til at gå tidligt i seng.

DIT SOUNDTRACK FOR 2017
Drake, Solange og Frank Ocean

HVILKE MENNESKER HAR DU TILBRAGT MEST TIL MED I 2017
Nicholas og Roberta

HVIS DU SKULLE LAVE NOGET ANDET, END DET DU GØR – HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE
Jeg overvejede meget at læse psykologi efter gymnasiet.

ET ORD, DU BRUGER FOR MEGET I 2017
Optur. Jeg siger virkelig meget optur og det er egentlig ikke et specielt optur ord.

EN TING OM DIG, SOM FOLK VILLE BLIVE OVERRASKET OVER AT VIDE
At jeg elsker fodbold

YNDLINGS DRIKKEVARE
Ting med bobler – danskvand og champagne.. Ikke sammen dog.

NYTÅRSFORSÆT
Jeg skal virkelg i gang med at træne igen. Nu bør de mavemuskler have samlet sig helt efter graviditen

 

(Visited 5,877 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Rena 02.01.2018 at 09:18

  Love the this post about your 2017!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Venterpaavin 02.01.2018 at 19:15

  Godt nytår til dig!

  Sikke et fantastisk år at de tilbage på. Dejligt læsning med mange fine billeder.

 • Reply Clara 07.01.2018 at 22:49

  Det lyder som et ret godt år, må man sige! Du må gerne fortælle mere om træning efter graviditet – hvis du har lyst altså :-) Jeg er selv meget i tvivl om hvornår, hvad og hvor meget – særligt ift. kejsersnit og delte mavemuskler. Så det ville være skønt at høre dine overvejelser og eventuelt tips og tricks :-)

 • You Might Also Like