« Vores juleaften og en ekstra julegave til os selv.
Mig og mit 2017 »
Copenhagen 29.12.2017ME OUTFITS

Back in the City

Jeg havde den skønneste dag i går selvom jeg havde ret mange ærinder jeg skulle gøre inden vi i morgen rejser til Thailand.
Udover at købe 117 ting på apoteket og en ny rejsetaske, så hyggede jeg med min veninde Jose, der arbejder for Baum und Pferdgarten. Vi mødtes i deres smukke showroom for at finde et outfit jeg skal have på til deres show og derefter spiste vi pasta inden jeg mødtes med Nicho for at mødes med Eataly, der skal stå for maden til Robertas barnedåb.

Der er mange ting Jose og jeg har til fælles og en af dem er vores kærlighed til Italien og pasta. Vi spiste på Mosto og fik begge tagliolini med friske tomater og bøffelmozzeralla, så lækkert.

 

Jose og Robs

| TOP Gina Tricot | JEANS Mads Nørgaard | STRØMPER Erdem x H&M | SNEAKERS New Balance |

(Visited 2,166 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like