« Mig og mit barn med Lotte Skovgaard Nielsen
Mig og mine børn med Sara Rostrup »
18.06.2017PEOPLE TRAVELS

Mig og min sommerferie med Anne Christine Persson

Kender I det, om man vil det eller ej, så er der bare nogle menneskers råd man lytter mere til end andres? Der kan være utallige årsager til hvorfor det hænger sådan sammen. For mig handler det ofte om, at jeg ved at den pågældende person har en god smag og ikke mindst har nogle erfaringer som jeg gerne vil drage nytte af.

Anne Christine Persson er den præcis den slags person!! Jeg vil gerne have hendes råd til rejser, madoplevelser, gode butikker  – ja nærmest hvad som helst fordi jeg ved hun har god smag, er opdateret på de nye steder og vigtigst af alt, så er hun en livsnyder.

Jeg lærte Anne Christine at kende for en del år siden i forbindelse med at hun var en af de styrende kræfter bag den Københavnske modeuge. Nu  har hun imellemtiden sagt sin gode stilling op for at realisere drømmen som freelance skribent, kreativ konsulent og ikke mindst indehaveren af en af de bedste rejseblogs jeg kender – nemlig www.theartoftravel.dk 

Hun rejser ufatteligt meget, og derfor tænkte jeg det var helt oplagt at få hendes bedste tips og ikke mindst høre hvad hun skal bruge denne sommer på. Tag et kig med nedenfor.

 

Navn: Anne Christine Persson 
Alder: 41 år
Beskæftigelse: Selvstændig konsulent inden for mode, livsstil og kultur – og indehaver af rejsebloggen www.theartoftravel.dk 

FORTÆL OM DINE SOMMERPLANER  
Nu står den på dansk sommer, besøge venner i sommerhuse i Vejby, Rørvig og på Sjællands Odde, grille, drikke rosé, se solnedgange, se solopgange, solbade, bade i de dejlige danske have og læse bøger. Og måske et lille smut til udlandet. Grundet mit job dukker spændende oplevelser op ret hurtigt.

DANSK SOMMER ELLER SOMMER I UDLANDET 
Dansk sommer er noget af det bedste – og opbygningen til det igennem foråret er så skøn. Temperaturen stiger, dagene bliver længere, folk bliver gladere. Jeg nyder at være i Danmark i løbet af sommeren, men det er også rart med et twist af et smut til udlandet.

DE FEM VIGTIGSTE TING I KUFFERTEN
Flotte solbriller, en kimono der kan bruges til stranden om dagen og festen om aftenen, gode men flotte sko til at gå langt i når man skal på udforskning, bøger og magasiner til at fordybe sig i og sidst men ikke mindst solcreme.

HVAD SKAL PÅ GRILLEN  
Bøffer, pølser og majs. Økologiske selvfølgelig.

FESTIVALSPLANER 
Jeg var på Heartland Festival i begyndelsen af juni, og så må vi se, om jeg ender på Roskilde Festival også.

BEDSTE SOMMERMINDE SOM BARN 
Mine forældre er lige så frankofile som mig, så vores ture hver sommer til nye destinationer i Frankrig i min barndom står stadig knivskarpe i min hukommelse.

YNDLINGSBESKÆFTIGELSE PÅ FLYET  
Det er sjovt nok følelsen af at være afskåret fra omverden for en kort stund. Lægge telefonen fra mig og læse magasiner og bøger.

HVILKEN FEST SER DU MEST FREM TIL DENNE SOMMER 
To af mine bedste venner Chris Pedersen og Jesper Thomsen fylder begge 40 – og det bliver to sjove fester.

ROSÉ ELLER EN KOLD ØL 
Iskold rosé er helt klart favoritten.

UUNDVÆRLIGT SOMMER BEAUTY PRODUKT (udover solcremen) 
En god scrub som Aesop Redemption Body Scrub til at fjerne døde hudceller, inden man hopper i solen. Så holder kuløren lidt længere. Jeg synes selv, at jeg ser lidt livløs ud uden mascara, og på stranden tager man ikke lige makeup på. Jeg får aldrig taget mig sammen til at få farvet vipper og bryn, men M2 Beauté Eyelash Activating Serum gør vipperne længere og flottere og giver lige et ekstra blink.

BEDSTE REJSETIP 
Altså det bedste rejsetip er selvfølgelig at tjekke min rejseblog www.theartoftravel.dk  for gode rejseguides, inspiration og tips. Og ellers tager jeg altid frisk frugt med, når jeg skal flyve langt. Især på en lang flyvetur med dårlig fly-mad og indeklima kan frisk frugt føles ligeså forfriskende som et bad.

HVAD SKAL DU LÆSE  
Jeg har en stak af de seneste Vanity Fair magasiner, der ligger og venter på mig. Og så skal jeg i gang med Men Without Women, en novellesamling af Ernest Hemingway, M Train af Patti Smith og A Little Life af Hanya Yanagihara.

HVILKE TRE KUGLER VÆLGER DU TIL DIN IS 
Jordbær, nougat – og så opdagede jeg en fantastisk ny slags is, da jeg sidst var i Rom, Fior di Latte, som er lavet på mozzarella. Mamma mia.

HVAD GØR DU HVIS VEJRET ER DÅRLIGT 
Jeg elsker at gå på museum, både når jeg rejser, og når jeg er på staycation.

YNDLINGS REJSEDESTINATION 
Jeg elsker at rejse i USA. Naturen er så storslået og varieret fra en stat til den næste. Jeg elsker travle og vilde New York, hvor jeg selv har boet og føler mig hjemme og er blevet vanvittigt glad for afslappede og solrige Los Angeles – og så alt derimellem, under og over.

POOL ELLER HAVET  
Havet er klart at foretrække, men kombinationen med en pool på stranden er ret skøn.

SMAGEN AF SOMMER ER…. 
Kombinationen af nye kartofler med iskoldt smør, hvide asparges, rosé og masser af is. 

AKTIV FERIE ELLER AFSLAPNING 
Selv om jeg elsker at slappe af i solen, har jeg for meget krudt i kroppen til at ligge ned for længe ad gangen.

HVORDAN SER DINE SANDALER UD 
Marni fussbetts og ATP Atelier sandaler 

SOMMERENS SOUNDTRACK 
Bølgebrus og cikadernes sang.

Tjek Anne Christine Perssons rejseblog ud HER – den er virkelig inspirerende.

(Visited 2,191 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like