« Mig og min jul med Sisse Sejr-Nørgaard
Mig og min jul med Sara Jin Smidt aka HealthySkinnyBitch »
04.12.2016PEOPLE

Mig og min jul med Sidsel Alling

Så er det allerede 2. advent, og jeg skal seriøst julehygge i dag. Inden længe skal vi mødes til morgenmad med nogle venner, derefter er der jule-komsammen hos os, og så skal vi senere på dagen til julestue hos nogle andre venner.

Jeg fortsætter også mine julesamtaler med seje kvinder, og i dag har jeg talt med min fellow-århusianer-veninde Sidsel Alling, der er kommunikationschef hos Mads Nørgaard og indehaver af bloggen Fashion Polish.

Vi snakker bedste julegaver, hun deler lidt af sin ønskeseddel og så fortæller hun om hvordan en julefrokost endte i DRs kostume afdeling.

Tag et kig med nedenfor og husk også at læs min julesnak med Christine Sofie og Sisse Sejr-Nørgaard

MIGOGMINJULESIDSELALLING

Navn: Sidsel Alling 
Alder: 28 år
Beskæftigelse: Kommunikationschef for Mads Nørregaard, blogger på fashionpolish.dk og medforfatter på bogen SMART

HVORNÅR STARTER DINE FORBERELSER TIL JUL 
Det starter 1.søndag i advent med at lave adventskrans – det er faktisk en af de eneste traditioner, jeg har i December. 

HVID JUL ELLER JUL UNDER ET PALMETRÆ
 
Jeg har efterhånden prøvet det hele – har mange år rejst væk fra julen og i stedet holdt juleferie i New York, Israel, Barcelona eller på langrend i Norge. Det er ret befriende, men jeg savner altid maden. Har tvunget min mor til at medbringe grødris og dansk fløde til alle verdenshjørner, så jeg kan få risalamande den 24. December.

DET BEDSTE VED DECEMBER  
Jeg kan blive helt lykkelig indeni over lyskæder, levende lys og blinkende julepynt. 

YNDLINGS JULETRADITION 
Hos os, er der altid en der tænder alle stearinlysene på træet, mens de andre venter i køkkenet med et glas. Når døren så går op og stuen er lyst op, ved man, det er jul.

RISENGRØD ELLER RIS A LA MANDE 
Risengrød hele året. Ris a la mande I store mængder hele december.

MIGOGMINJULESIDSELALLING2

DEN BEDSTE OG VÆRSTE JULEGAVE, DU NOGENSINDE HAR FÅET  
Jeg er helt sikkert blevet skuffet over manglende ønsker eller underlige gaver, men har heldigvis en elendig hukommelse, så det er lykkelig glemt. Sidste år fik jeg en Acne Studios clutch med mine initialer på af min kæreste – det var en virkelig god gave.

 DIN YNDLINGS JULEFILM  
Love Actually for ever and ever.

MÆRKELIGSTE JULETRADITION 
Jeg får stadig julegaver af min mors kat, Albert.

HVORDAN SKAL DU SE UD JULEAFTEN 
I pæn kjole og hjemmesko. Har prøvet at have spanx på under en kjole et år, og jeg var ved at besvime efter middagen og måtte op og skifte for at få vejret. Den fejl laver jeg ikke igen.

AND ELLER FLÆSKESTEG 
Helt klart and. I år skal jeg blandt andet holde jul med min farmor, så det bliver endda med verdens bedste sovs som tilbehør.

MIGOGMINJULSIDSELALLING3

HVAD ØNSKER DU DIG I JULEGAVE 
Min top tre er en vase af CristaSeya Testa de Moro, ørering med porcelænsbrombær fra Celine og et par plethandsker til boksning.

HVORDAN PYNTER DU OP TIL JUL  
Med masser af gran, grønt og lys – jeg har netop fået ny altan, så vil gerne have en lyskæde med solcellebatteri til at lyse op om aftenen.

FARVETEMAET TIL DIT JULETRÆ  

Jeg har ikke juletræ I min lejlighed, men det store træ juleaften er alt mulig blandet julepynt fra de sidste mange år. Det skal være mere hyggeligt end kønt. Og helst med konfekt gemt i kræmmerhusene.

HVILKEN JULEGODTE KAN DU BEDST LIDE  
Jeg er ikke så vild konfekt eller chokolade. Til gengæld elsker jeg klejner og æbleskiver – helst sammen med gløgg.

SJOVESTE JULEFROKOSTMINDE  
Jeg er ikke så meget til julefrokoster med snaps og kopimaskiner – med for et par år siden crashede jeg DR’s store julefrokost med et par venner. Vi kom alt for sent, og alle var gået kolde eller gået hjem, så i stedet sneg vi os ned i scenografi-afdelingen, hvor vi blandt andet fandt X-factor skiltet og mærkelige kostumer.

MIGOGMINJULSIDSELALLING4

HVILKEN RET HAR DU MED TIL JULEFROKOSTENS JULEBUFFET 
Er nok mest typen, der kommer med smør og salt til bordet, eller stemmer for at vi går ud og spiser i stedet.

HVAD ER DIT BEDSTE TIP MOD TØMMERMÆND DAGEN EFTER EN JULEFROKOST 
Hold dig fra snaps og shots og drik mest vodka danskvand – og husk at alt efter kl. 2 er ligemeget. Det lyder kedeligt, men det er faktisk rigtig nok..

YNDLINGS JULESANG 
Mariah Carey vinder hvert år og kan ikke høres ofte nok <3

HVORDAN UNDGÅR DU AT BUKSERNE STRAMMER, NÅR JULEN ER OVERSTÅET 
Jeg går til boksning to gange om ugen og prøver at nå et af Saras fitnesshold (Healthy Skinny Bitch) også. Og så prøver jeg at holde mig fra beigefarvet mad i årets første måneder. Hvis det ikke virker, køber jeg et par nye bukser til januarudsalg.

Læs min julesnak med Christine Sofie HER og Sisse Sejr-Nørgaard HER

(Visited 2,514 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like