« Mig og min jul med Sidsel Alling
Mens vi venter »
Copenhagen 11.12.2016PEOPLE

Mig og min jul med Sara Jin Smidt aka HealthySkinnyBitch

De fleste af jer, der har fulgt med herinde de sidste par år kender helt klart til min træner Sara Jin Smidt aka Healthy Skinny Bitch. Jeg var nødt til også at få en lille julesnak med hende – for når man nu lever af at være veltrænet og ikke mindst guide andre til en sund livsstil – er der så overhovedet tid til at nyde julen?

Læs med her, hvor Sara og jeg taler juletraditioner, værste gave, hvad hun altid medbringer til julebuffeten, og læs også om hendes bedste råd til at komme igennem julen uden at bukserne strammer.

FIT_PC

Navn: Sara Jin Smidt.  
Alder: 30 år.  
Beskæftigelse: Chefredaktør på FIT LIVING, blogger på healthyskinnybitch.dk, personlig træner, kostvejleder og holdinstruktør. 

HVID JUL ELLER JUL UNDER ET PALMETRÆ 
Jeg har fejret jul under et palmetræ flere gange med stor succes, men i år bliver det hjemme i Danmark.

HVORNÅR STARTER DINE FORBERELSER TIL JUL 
Jeg plejer at spille julemusik til udstrækning på mine hold (har 6 hold om ugen i FitnessDk) fra d. 1. november og sørger for julekalender til min mor og min bror. Men ellers må jeg indrømme, at jeg ikke er så julet før d. 24. december, hvor jeg har juleevent for mine fitnesspiger og står for al julemaden derhjemme

DET BEDSTE VED DECEMBER
Hyggen! Folk er ligesom lidt ekstra hyggelige i december.

YNDLINGS JULETRADITION
Min juletræning med mine fitnesspiger d. 24. december. Der er en helt særlig stemning, og mange af pigerne tager deres mødre og veninder med til træning. Det er så hyggeligt lige at få svedt, krammet og ønsket hinanden en god jul.

DEN BEDSTE OG VÆRSTE JULEGAVE, DU NOGENSINDE HAR FÅET
Jeg fik engang en lille enarmet tyvknægt af min farmor og farfar i julegave med guldmønter og hele molevitten. Det tror jeg faktisk stadig er den bedste gave, jeg har fået – selvom det er virkelig mange år siden. Jeg har fået en del underlige gaver igennem tiden, men en af de dårligste må klart være et herrebælte købt på et julemarked, der var alt for stort og som selvfølgelig ikke kunne byttes.

migogminjulsara2

RISENGRØD ELLER RISALAMANDE
I min verden er det slet ikke et spørgsmål – risalamande anyday.

DIN YNDLINGS JULEFILM
The Holiday.

MÆRKELIGSTE JULETRADITION 
Vi holder en meget lille jul i min familie, så min mor har indført et meget lille juletræ, som ofte minder mest om en plante… Det synes jeg egentlig er lidt misforstået ;) 

HVORDAN SKAL DU SE UD JULEAFTEN
Det er ret casual hos os, så noget enkelt og behageligt – og som regel sort.

AND ELLER FLÆSKESTEG
Helst begge dele, men ellers and.

HVAD ØNSKER DU DIG I JULEGAVE
Puha, nu lyder du næsten som min mor… måske flere timer i døgnet – og ellers er jeg faktisk ikke nået til ønskelisten endnu.

migogminjulesara3

FARVETEMAET TIL DIT JULETRÆ 
Har altid ønsket mig et farvetema, men i min familie går vi all in på alt fra flag til hjemmeklippede julehjerter, så vi har et multifarvet juletræ med masser af personlighed og knap så meget æstetik. 

HVILKEN JULEGODTE KAN DU BEDST LIDE
Elsker juleflæsk, marcipan uden nougat og snebolde.

HVORDAN FOREGÅR DIN JULEGAVESHOPPING
Jeg har meget få julegaver, som jeg skal købe, og de bliver som regel købt i ugen op til jul. Jeg elsker at bruge tid på at tænke over, hvad folk skal have, men selve shoppingen behøver ikke tage 1000 år.

HVOR OG HVEM SKAL DU HOLDE JUL MED
Min mor og min lillebror.

HVILKEN RET HAR DU MED TIL JULEFROKOSTENS JULEBUFFET
Grønkålssalat med æble, mandler, tørrede tranebær og olie/æblecidereddike.

BLØDE ELLER HÅRDE PAKKER
Hårde pakker – medmindre de bløde  pakker er noget, som jeg decideret har ønsket mig.

YNDLINGS JULESANG
”Let love be love”.

HVORDAN UNDGÅR DU AT BUKSERNE STRAMMER, NÅR JULEN ER OVERSTÅET
Jeg lader være med at gå helt amok og æde alt, hvad jeg kan komme i nærheden af. Jeg elsker julegodter, men jeg springer fx alle skålene med pebernødderne over, der står på skrankerne i december. Og så spiser jeg sjældent mere end én portion og undgår de ligegyldige æbleskiver fra Netto, unødvendige kalorier fra sodavand osv. Jeg bruger dem i stedet på de lækre julegodter. Og så træner jeg selvfølgelig stadig, selvom det er december.

Læs mit juleinterview med Sisse Sejr-Nørgaard HER  
Sidsel Alling HER
og Christine Sofie Johansen HER

(Visited 4,095 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

  • Reply Emma & Ronja 11.12.2016 at 18:33

    You´re blog is so pretty!!

  • Reply A+K/VenterPaaVinBlog 19.12.2016 at 23:04

    Fedt! En enarmet tyveknægt er sgu også en lir gave! :D

    – A

  • You Might Also Like