« The big 30
9 Chunky Sneakers »
Copenhagen 19.06.2018FEATURED ME THINGS

Luckiest Girl in the World

Jeg har jo teaset lidt for det både HER og på instagram. Det at fylde rundt er noget specielt og det lod Nicholas mig virkelig mærke. Efter morgenmaden havde han arrangeret en skattejagt, der førte mig fra Frederiksberg og hele vejen gennem Vesterbro og indtil byen – indtil jeg til sidst stod foran Chanel butikken på Kongens Nytorv med den sidste kuvert på skattejagten, der var et Chanel logo.

Jeg troede ikke mine egne øjne indtil han sagde jeg helt selv måtte vælge en taske derinde som skulle være min 30 års fødselsdagsgave!!!!! Eller selv dér fattede jeg det ikke helt.

Min far gik tur med Roberta og min mor, Nicho og jeg kiggede os rundt og jeg udså mig hurtigst to tasker som det stod i mellem. Jeg har i forvejen to Chanel tasker – Den ene er klassisk jumbo sort og den anden er sort med hvide prikker, og jeg vidste at jeg ville have en i farver og med en sjov tekstur. Først prøvede jeg en mini i blåt tweed som var så pæn, men måske også en anelse “for pæn” til min smag, så da jeg fik den næste på skulderen var jeg til gengæld ikke et sekund i tvivl.

I blå vandfarver, blåt skind overtrukket med tusindevis af pailletter. Jeg måtte have den.

Verdens bedste og vildeste fødselsdagsgave som jeg kommer til at have resten af mit liv og som forhåbentlig skal gå i arv til Roberta. Jeg kan ikke vente med at bruge den med denim, kjoler – faktisk alt i min garderobe..

 

(Visited 1,042 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

5 Comments

 • Reply Sara 19.06.2018 at 20:22

  Wow hvor er den bare smuk
  Tillykke med den Trine

 • Reply Caroline R 19.06.2018 at 20:41

  Ej hvor er den smuk!! Kan godt forstå du er glad for den! Wauw!

 • Reply Lina / selvskabet.dk 20.06.2018 at 13:33

  Hold op hvor er den bare smuk. Heldige dig,og heldige Roberta, når det engang bliver hendes tur :-)

 • Reply Emma Jo 20.06.2018 at 20:20

  Hvor er den bare SÅ fin! Jeg er vild med den tekstur, som pailletterne giver den – og farven er jo skøn :)

 • Reply ladybugdenmark.blogspot.dk 21.06.2018 at 08:11

  Stort tillykke. Hold fast hvor har du bare en sød mand.

 • You Might Also Like