« Luckiest Girl in the World
My mood is light »
Der er brugt reklamelinks i indlægget 21.06.2018THINGS

9 Chunky Sneakers

Jeg er stadig helt tosset med chunky sneakers. Jo mere klodsede desto bedre, og sådan har jeg egentlig haft det med mine sko så længe jeg kan huske. Jeg kan tydeligt huske i min blogs spæde start for snart 10 år siden(!), hvordan Acne gjorde chunky og plateau til noget alle vil have. I dag er det primært Balenciagas Triple S (nr 6) der har været primus motor på at starte den nye hype for klodsede sko, men heldigvis er der mange og også mere budget venlige bud efterhånden. Nedenfor kan i se mine 9 favoritter.

| 1. STELLA MCCARTNEY (here) | 2. NIKE (here) | 3. ACNE STUDIOS (here) |
| 4. ADIDAS (here) | 5. PRADA (here) | 6. BALENCIAGA (here) |
| 7. EYTYS (here) | 8. STELLA MCCARTNEY (here) | 9. HI-TEC (here) |

(Visited 663 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

5 Comments

 • Reply Rena 21.06.2018 at 13:37

  I’m a huge fan of chunky sneakers!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Lina 21.06.2018 at 14:37

  Jeg har lidt svært ved at vænne mig til at de skal være så store og ja lidt klodsede. Tror dog, at når de er ved at være klar til at gå af mode igen, så er jeg nok moden. Sådan plejer det i hvert fald at være.

  Lina/ http://www.selvskabet.dk

  • Reply Trine 21.06.2018 at 20:14

   Ja det kender jeg godt, men ellers er der heldigvis virkelig mange pæne ikke chunky sneakers også :)

 • Reply Marit 21.06.2018 at 15:17

  Hei Trine! Tusen takk for superbra blogg, jeg er innom daglig og kikker og blir inspirert. Dette spørsmålet er dog litt på siden: jeg skal snart til København og lurer på om du kan anbefale en italiensk restaurant på Nørrebro? Jeg har fått med meg at du er like glass i italiensk mat som meg:) god sommer!

  • Reply Trine 21.06.2018 at 16:05

   Hej Marit
   Det kan du tro jeg kan – I skal spise på cicchetti på nørrebrogade. HUSK at bestil bord i god tid.
   <3 Trine

  You Might Also Like