« 3 steder jeg vil prøve i februar
Diary from Copenhagen Fashion Week »
Sponsored Post 05.02.2017FOOD health ME

Lidt om morgenrutiner og hvorfor jeg altid spiser morgenmad

En ting mange ikke ved om mig, er hvor ’religiøs’ jeg er omkring min morgenrutiner. Jeg elsker mine morgener og jeg prioriterer dem højt, så højt, at jeg til hver en tid hellere vil stå op en halv time tidligere for at have tid til både morgenmad og kaffe, end jeg vil ligge og snooze i sengen.

Mine morgener kan deles op i 2 typer. Der er de morgener, hvor jeg bare er hjemme og for det meste bruger god tid på at sidde og spise morgenmad, læse nyheder og tjekke instagram (fordelen ved at være selvstændig og ikke have børn endnu;) )

Og så er der morgenerne, der starter med en hurtig espresso, et stort glas vand og så en morgentræning inden jeg igen kommer hjem, går i bad og spiser morgenmad.

Trine_Blog_Foto2_050317 copy

Fælles for begge slags morgener er, at jeg spiser en ret stor morgenmad, der altid består af proteiner og kulhydrater. Mælkeprodukter har siden jeg var lille været omdrejningspunktet for min morgenmad formodentlig fordi jeg har en lidt sød tand om morgenen, der bliver så lækkert tilfredsstillet af fx skyr, frugt og granola.

I weekenderne supplerer jeg gerne med en form for æg og gerne en bolle.

Jeg hører mange der siger, at de går død i morgenmaden enten fordi de ikke er sultne eller fordi det altid er det samme, og det kan jeg egentlig godt følge – altså at det er mærkeligt, man gør så meget ud af at afveksle både frokost og aftensmad, og så blot spiser de samme kedelige havregryn med mælk hver eneste morgen.

Hvad angår det med at være sulten om morgenen, så er det en vanesag. Min kæreste spiste aldrig morgenmad før han mødte mig. Jeg fik ham til at starte, bare med en lille portion, og nu spiser han morgenmad hver eneste dag og siger at det har gjort at han spiser mindre i løbet af dagen og har mere energi.

Og mht. at afveksle sin morgenmad, så er dét jeg gør at have køleskabet fyldt med minimum 2-3 slags yoghurter og skyr produkter i køleskabet. Lige nu er Cheasy’s skyr-yoghurt med granatæble og hindbær, Cheasy’s skyr neutral og Cheasys skyr med vanilie favoritterne – dem veksler jeg lidt mellem, og så skifter jeg topping…

Trine_Blog_Foto4_050317 copy

Det er selvfølgelig forskelligt hvor meget tid man har om morgenen – jeg kan også have morgener, hvor jeg skal stå i lufthavnen kl 6, og ikke har tid til at sidde og nyde en flot dekoreret portion skyr, men så snupper jeg i stedet et par knækbrød med Cheasy’s 13% mellemlageret ost – det vigtigste er, at jeg får noget energi i kroppen – for det har jeg erfaret giver mig en god start på dagen, og en god start på dagen er bare lig med en generelt bedre dag. Det er i hvert fald min erfaring.

Husk i øvrigt at du stadig kan nå at joine vores online Cheasy Bootcamp. Der vil dagligt være opskrifter, motionstips og generel inspiration til en sund og aktiv hverdag. En masse ting der i hvert fald hjælper på min motivation her i februar. Find det hele HER

Indlægget er lavet i samarbejde med Cheasy

(Visited 3,623 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Cathrine Andersen 05.02.2017 at 13:13

    Jeg elsker også morgenmad! Lige i øjeblikket spiser jeg ofte overnight oats i flere forksellige variationer, grød med gode ingredienser, så det mætter længere eller morgenmadsmuffins. De er nok min favorit. De smager helt fantastiske, er nemme at lave, og så er de så praktiske at have med på farten.

    http://www.cathrinebrandt.dk/morgenmadsmuffins-med-hindbaer-og-gulerod/
    http://www.cathrinebrandt.dk/overnight-oats-5-forskellige-variationer/
    http://www.cathrinebrandt.dk/naturligt-proteinrig-havregroed/

  • You Might Also Like