« Things I Like #96
Things I Like #97 »
08.03.2018ME

International Women’s Day

Der er stadig en kamp at kæmpe for os kvinder. En kamp, der bliver tydligere og tydligere for mig for hvert år jeg bliver ældre og som er blevet ekstra stærk efter at jeg i midten af juli fødte en lille pige, der en dag bliver til en kvinde og skal leve på denne jord.

Kvindekampen er forskellig alt efter hvor i verden man lever, men den er dér stadig overalt på jorden omend vi i den vestlige verden heldigvis ikke har en ligeså tydelig “undertrykkelse” af kvinder som mange andre steder.

Barselsordning, lønforskelle, seksuellekrænkelser (#metoo) og måden vi møder vores børn – sød pige, sej dreng er bare nogle af de kampe vi har herhjemme i Danmark, og det bør vi ikke kun tænke på i dag, men året rundt.

Derudover synes jeg en helt vild vigtig ting at fejre en dag som i dag er os kvinder generelt, og hvor seje vi er hvis vi står sammen og kæmper sammen.
Jeg elsker et citat fra seje Madeleine Albright (USA’s første kvindelige udenrigsminister under Bill Clinton) “Theres a special place in hell for woman who dont help other woman” – Amen!!!

Nu vil jeg cykle ind mod byen og fejre dagen med 5 seje kvinder til den årlige Mads Nørgaard Kvindernes Kampdag frokost.

(Visited 1,668 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Rena 08.03.2018 at 11:30

    Madeleine Albright is so right! Happy Women’s Day!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    http://www.dressedwithsoul.com

  • You Might Also Like