« Hello from the airport
Lala in LA LA Land »
Sponsored Post 26.03.2017OUTFITS TRAVELS

In LA with Zalando

Kæmpe hej fra LA! Hvis I har fulgt med i på instagram og instastory @trineswardrobe, så har I nok kunnet se, at jeg virkelig nyder ferie og ikke mindst at være tilbage i Californien.

Grunden til jeg er her er bl.a. at jeg i slutningen af sidste år vandt Zalandos Nordic Female Style Icon of the year. Udover den vildt flotte titel som jeg stadig er mega stolt over, så fulgte der med prisen også en rejse til LA, og den kunne ikke falde på et bedre tidspunkt end nu – præcis 3 måneder før baby kommer til verden.

Den første uge her har Zalando indlogeret os på Petit Ermitage som ligger i West Hollywood og som jeg har villet bo på længe. Det er et sandt paradis – helt chilleren og med et fantastisk rooftop og pool med udsigt over LA.


Hi from LA One of the reason’s why I’m here is actually that I last year won the prize as Nordic Style Icon of the year at Zalando Style Awards. Besides the amazing title, I also won a trip to LA, and now we’re finally here – and enjoying our last trip before the baby comes.

We’re staying at the beautiful Petit Ermitage in West Hollywood, and it’s amazing with it’s beautiful rooftop and pool and lovely atmosphere.

| SANDALS Topshop (at Zalando HERE) |


Vi turister den rundt i de forskellige dele af L.A som alle har sine fordele. Den anden dag var vi nede Downtown, hvor vi bl.a. besøgte Little Tokyo og Art District, der er et virkelig sejt område, der minder lidt om Williamsburg i New York.

Vejret har de sidste dage været virkelig godt, men det er stadig lidt køligt i skyggen, så jeg holdte mig kørende i outfittet nedenunder, der er inspireret af Zalando’s Remix Fashion filosofi – som egentlig også lidt er min egen filosofi når det kommer til mode og outfits.. altså at man opnår det mest personlige look når man blander brands i forskellige priskategorier.


We’re visting all the different parts of L.A. – the other day we went to Downtown where we among other stuff spent some time in Little Tokyo and the Art District that is really cool, and feels a bit like Williamsburg in NYC.

The weather has been lovely but a bit chilly, so I kept warm the look below inspired by Zalando’s Remix Fashion philosophy – which is all about remixing different brands in different price ranges. 

| SWEATSHIRT Ellesse (at Zalando HERE) | SKIRT Baum und Pferdgarten (at Zalano HERE) |
| SANDALS Topshop (at Zalando HERE) | (affiliate links)

(Visited 1,867 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Christina 27.03.2017 at 18:28

    Jeg er vild med det her indlaeg! Det er super inspirerende, og jeg faar bare endnu mere lyst til eventyr :)

  • You Might Also Like