« What’s you favourite?
Happy Friday: The XX On Hold »
Copenhagen 10.11.2016ME

Nordic Female Style Icon of the year

zalandostyleicons

WUHUUUUU! Jeg havde den bedste aften i går, hvor jeg løb med titlen som Nordic Female Style Icon of the year til Zalando Style Icons. Det er helt syret, og jeg er stadig så glad og overrasket her til eftermiddag – for hvor kliché fyldt det end må lyde, så havde jeg slet ikke regnet med at vinde, da jeg var oppe i et helt utroligt stærkt felt.

Tusind millioner tak til alle jer der har stemt.. det betyder så meget for mig, at I følger med og støtter op. I den her måned fylder Trine’s Wardrobe 8 år, og tænk at nogle af jer har fulgt med lige fra start. Jeg kunne ikke forestille mig en bedre blogfødselsdagsgave end at vinde den her pris <3

________

WUHUUU! I had the best night last night where I won the title as Nordic Female Style Icon of the year at Zalando Style Icons. I’m so proud, happy and super surprised that I won since I was up against some super talented influencers.

Thank you so much for all your votes, it means the world to me. This month Trine’s Wardrobe is turning 8 years old, and I couldn’t think of a better birthday present than winning this prize<3

zalandostyleicons4

Showet blev holdt i Lokomotivværkstedet, hvor der var stor middag og opturs Sofie Linde styrede showet på bedste vis. Jeg havde heldigvis min kæreste ved min side hele aftenen… Det gør altid en aften ekstra god.

__________

I had my boyfriend with me to support :)

zalandostyleicon1

Her står jeg med aftenens to andre vindere – nemlig Rising Star Tine Andrea og Male Icon Julian Hernandez.

________

In company with the two other winners of the night – rising star Tine Andrea and Male Icon Julian Hernandez.

(Visited 2,418 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

10 Comments

 • Reply Camilla 10.11.2016 at 22:55

  Stort tillykke! Hvor er den flotte jakke fra du har på? :)

  • Reply Trine 14.11.2016 at 14:28

   Hej Camilla
   1000 tak.
   Blazeren er en gammel sag fra Baum und Pferdgarten.
   KH Trine

 • Reply Sidsel 11.11.2016 at 10:20

  Tillykke, så fortjent :)

  • Reply Trine 14.11.2016 at 14:28

   Tusind tak Sidsel <3

 • Reply Amalie 11.11.2016 at 14:24

  Stort tillykke – hvor er det fortjent! Og hold nu kæft hvor er jeg altså bare forelsket i Nicholas og dig! Sååå fint et par altså ??

  • Reply Trine 14.11.2016 at 14:29

   Tak Amalie, og tak for din søde kommentar :)
   KH Trine

 • Reply Henriette 12.11.2016 at 18:11

  ?????hvor er din jakke fra?

  • Reply Trine 14.11.2016 at 14:29

   Den er fra Baum und Pferdgarten.
   KH Trine

 • Reply Things I Like #59 - TRINE'S WARDROBE 14.11.2016 at 14:15

  […] aften vandt jeg Nordic Style Icon of the Year, og jeg synes stadig det er helt vildt optur. I kan læse mere om det […]

 • Reply My Look at Zalando Style Icons - TRINE'S WARDROBE 15.11.2016 at 10:18

  […] har slet ikke fået vist jer billeder af hele mit outfit fra Zalando Style Icons i sidste uge. Jeg har desværre kun de her iphone billeder, men det er bedre end ingenting tænker […]

 • You Might Also Like