« Things I like #93
Vores første date i 4,5 måned – Era Ora »
Sponsored by Posy 04.12.2017ME THINGS

Hvis man nu skulle give mig en gave

Min omgangskreds siger altid, at jeg er så svær at købe gaver til, og det er til dels nok også rigtigt – i hvert fald bliver jeg rimeligt tøj-mættet i kraft af mit arbejde. Og generelt set er det nok de færreste af os her i Danmark, der decideret mangler noget selvom det altid er rart med en ny køkkenmaskine eller noget pænt porcelæn.

Hvis man nu skulle give mig en gave, så ville et blomster abonnement fra Posy være et rigtig godt bud. Faktisk ville jeg blive virkelig glad – for mit nuværende abonnement udløb med overstående buket, og de seneste 3 måneder med blomster leveret til døren har gjort mig rimelig afhængig.

Forrige uges Posy buket. Jeg elsker farverne. Alle min Posy buketter er i stilen ‘Mark’

Generelt set synes jeg det er vildt lækkert med gaver man har glæde af længe – og sådan er det med blomster – især når man som i mit tilfælde får dem leveret hver 14 dag. Den perfekte gave til veninder, mødre, søstre eller en julegave til en selv :)

Forær Posy til en du holder af HER

(Visited 3,419 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Tina KH 04.12.2017 at 11:46

  Sikke smukke buketter:-)
  Jeg elsker også en ny buket eller en ny grøn plante i ny og næ.
  Og jeg ved godt du har en meget stensikker stil, så du er nok svær at give gaver.
  Hilsner og sød julestemning din vej…..

 • Reply Louise 04.12.2017 at 15:27

  Det er altså bare de flotteste buketter! :)

 • Reply carla 07.12.2017 at 08:33

  Det røg lige på ønskelisten! genial idé, da jeg aldrig rigtig føler, jeg har råd til blomster, men elsker at have dem i mit hjem – det gør bare én glad!!!

  Hvor er dit fine julepynt fra? er vild med piñataen! :)

 • You Might Also Like