« Hvis man nu skulle give mig en gave
Den søde jule(gave) tid »
Sponsored by Era Ora 05.12.2017ME

Vores første date i 4,5 måned – Era Ora

Jeg har slet ikke fortalt jer om i torsdags!! Torsdag aften var nemlig en helt særlig aften. Det var første gang Nicholas og jeg var ude at spise, alene, siden Roberta kom til verden. Vi har en enkelt gang været til en fest, men der var masser af mennesker, så det her var reelt set vores første aften bare os to i 4,5 måned.

Jeg havde glædet mig så meget selvom det altid er lidt grænseoverskridende at lade sin baby blive passet. Heldigvis har vi to hold af de sejeste bedste forældre, og denne gang var det Nicholas’ forældre, der fik passerollen, mens han og jeg nød en aften, hvor vi kun skulle tænke på hinanden, lækker mad og vino.

Vi havde bord på Era Ora som jeg har villet prøve i evigheder. Italiensk Michelin restaurant på Christianshavn, og som dem der har fulgt med herinde noget tid ved, så elsker jeg alt fra støvlelandet.

Nichos mor kom i rigtig god tid, hvilket gjorde at jeg for første gang så længe jeg kan huske havde ordentlig tid til at lægge makeup og gøre mig klar.

Vi fik tasting menu og vin menu på Era Ora, og alt var vanvittigt lækkert. Meget fint og Michelin agtigt, men stadig med smag i fokus, hvilket jeg nogengange synes glipper når jeg har været på nynordiske Michelin restauranter (ikke at det er noget jeg gør hver dag:P)

Verdens bedste udsigt.

Aldrig en italiensk restaurant uden pasta. Vi fik to pastaretter. Den ene var rødbede pasta med røget burrata creme, og den anden var en dessert pasta som er den ovenfor med guld og blomster, så pæn og så velsmagende.

Vi sad vildt længe over maden, og havde den bedste aften. Generelt set når man nu skal have baby pasning, så er det dejligt med et restaurant ophold, der tager mere end en bøfs-tid… Kæmpe anbefaling herfra.

 

(Visited 3,545 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Rena 05.12.2017 at 08:26

  It looks so yummy what you had and your dress is absolutely perfect!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Marie 05.12.2017 at 12:55

  Hvor er din muslinge holder fra? Det ser rigtig hyggeligt ud :)

  • Reply Trine 12.12.2017 at 12:11

   Hej Marie
   Den har jeg fået i gave :)
   Den er købt vintage
   KH Trine

  You Might Also Like