« Mig og min sommerferie
NorthSide 2016 »
19.06.2016INTERIOR ME

Hello new home og noget om at hyre flyttemænd

newhome

Som mange af jer nok allerede har opdaget på snapchat og instagram @trineswardrobe så er min kæreste og jeg rykket fra Nørrebro og til helt nye omgivelser – nemlig på Frederiksberg C.

Vi rykkede for præcis en uge siden, og det er helt vildt, at man allerede på så kort tid kan føle sig hjemme et nyt sted. Alt med salg af vores gamle lejlighed og køb af det nye sted er simpelthen gået så hurtigt, at vi pludselig kun havde en uge til at pakke hele vores lejlighed og loftrum ned, og det kan jeg love jer var et stort arbejde, især når begge har mere end fuldtidsarbejde ved siden af.

Det er jo ikke super lang tid siden vi flyttede sidst, to år mere præcist, så denne gang besluttede vi at vi var blevet ‘for voksne’ til at nasse på vores venner igen igen, så i stedet hyrede vi professionelle flyttemænd fra H.C. Andersens Flyttefirma, og det viste sig at være en af de bedste beslutninger vi længe har gjort.

flytning
flytning1
Vi havde omkring 90 flyttekasser og en hel del møbler, men de 3 flyttemænd klarede det med et smil og kørte af to omgange, da den første omgang var fremme på Frederiksberg kunne min mor, svigermor og jeg i ro og mag begynde at pakke køkken ud og fikse min garderobe, så luksus. De stillede alle kasser, der hvor jeg havde skrevet de skulle hen, og da dagen var omme var der check på alt, imodsætningen til da vi flyttede sidst med vennehjælp og alt var et stort kaos (undskyd søde venner;))

Jeg skal nok vise flere billeder fra vores nye hjem snarest, og indtil da så bare en kæmpe anbefaling til H.C. Andersens Flyttefirma, hvis I står i Københavnsområdet og snart skal flytte.

(Visited 7,325 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply J 20.06.2016 at 08:50

  Flytttemænd er alle pengene værd. Min kæreste og jeg brugte også flyttemænd, da vi flyttede sidst. Vi boede inde i Indre By i en fredet bygning med en meget small trappeopgang, og vi synes ikke rigtig, at vi kunne byde vores venner dér igen.
  Så vi fandt nogle flyttemænd. Og vi flyttede 80 km2 – de kunne have det hele i et læs. Det tog maks to timer og kostede maks 3000.
  Jeg er stadig helt imponeret over det. Og dit indlæg mindede mig lige om, at jeg skal huske at give firmaet en strålende anmeldelse på Trustpilot :D

 • Reply Sarah 21.06.2016 at 15:04

  Tusind tak for anbefalingen. Vi skal selv flytte til august, og har også overvejet at hyre professionelle flyttemænd :)

  Og tillykke med det nye hjem. Jeg glæder mig til at se mere.

 • Reply Laila 21.06.2016 at 20:58

  Sikken fantastisk stue! Er det et hus eller en villalejlighed i har købt?

 • You Might Also Like