« Julefrokost outfit og om at undgå panik shopping
Things I like #92 »
Sponsored by Desenio 21.11.2017INTERIOR THINGS

At give sit hjem personlighed

Det er præcis gældende for vores hjem som det var med Rom – det bliver ikke bygget på en dag. Indretning kræver ro og tid, og jeg kan godt lide at bo og leve i et rum før jeg bestemmer hvilken farve det skal have, hvilke møbler der skal i det og hvad der skal op på væggen.

Det lyder måske meget føle-føle agtigt, men erfaring har lært mig at det er godt at overveje og bo et sted før man laver store ændringer. Fx var det kun fordi vi havde boet nogle måneder i vores gamle Nørrebro lejlighed, at vi traf verdens bedste valg om at rykke vores nye køkken ind i den store stue i stedet for at bevare det i det oprindelig køkken.. og lige nu på Frederiksberg går vi også og summer lidt over hvad vi skal gøre med køkkenet, og hvornår vi skal inddrage kælderen i boligen.

Billedvæg fra Desenio få 40% rabat længere nede i indlægget

Jeg elsker indretning – faktisk på samme niveau som jeg elsker mode, og noget af det jeg værdsætter mest er et personligt hjem, hvor der er tænkt over de små detaljer.

En nem og god måde at give sit hjem lidt personlighed på er via pynteting som puder og vaser og ikke mindst via billeder på væggen. Det er ting man hurtigt kan ændre og som ikke nødvendigvis koster en formue og derfor ikke kræver helt så meget overvejelse som et nyt køkken :)

Vi brugte derfor weekenden på at forvandle vores spisestue (hvor vi også har en sofa) med denne billedvæg fra Desenio.

Både plakaterne og de smukke messing rammer er fra Desenio. De har et gigantisk udvalg af plakater og rammer der passer til alle størrelser. Det at man kan købe tingene samlet  er virkelig noget jeg værdsætter – for jeg har før prøvet at købe plakater, hvor det er endt med, at de aldrig er blevet hængt op fordi jeg ikke lige havde en ramme der passede.


Nogle af mine favorit plakater fra Desenio
Watermelon – Pink GrapefruitFlamingoDame skitsePink StairsCitrusValmuerTiger

Jeg synes billedvægge er en vildt god måde at give et rum lidt personlighed. Man kan mikse og matche præcis som man ønsker og jeg synes næsten jo flere farver desto bedre. Den eneste regel vi havde for ophængning var at toppene og bundene på billederne skulle flugte for på den måde at skabe lidt ro og harmoni. Jeg synes resultatet er blevet rigtig godt, og særligt er jeg glad for denne plakat HER.

Jeg tænker derudover at jeg kan udskifte lidt løbende efter sæson og mood. Plakaterne på Desenio er nemlig super prisvenlige, så det er nemt og billigt at skifte ud en gang i mellem.

På fredag er det Black Friday og i den forbindelse tilbyder jeg helt eksklusivt i samarbejde med Desenio 40% på alt hos Desenio – tilbuddet gælder dog ikke de såkaldte handpicked posters og rammer) – Alt du skal gøre er at bruge koden TRINE og så kan du på 0,5 selv lave en billedramme eller evt købe billeder i julegave til en du holder af <3 Koden gælder fra i dag d. 21 november til d 23 november, så skynd jer at find jeres favoritter HER

This weekend my boyfriend and I created this picture wall in our dinning room. All the photos are from Desenio and I love the result.

I’m offering exclusive access to Desenio’s Black Weekend offer! Use my VIP-code “TRINE” and you get both early access AND a better offer – an incredible 40% off posters! The code is valid between 21st-23rd of November(not including Handpicked posters or frames). “ Check it out HERE

(Visited 5,333 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

8 Comments

 • Reply Rena 21.11.2017 at 09:01

  It looks absolutely beautiful!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  • Reply Trine 23.11.2017 at 22:53

   Thank you <3

 • Reply Sarah 21.11.2017 at 09:26

  Virkelig pænt <3

  • Reply Trine 23.11.2017 at 22:53

   Tusind tak

 • Reply Ida 21.11.2017 at 16:36

  Hvor er sofaen fra? :)

  • Reply Trine 23.11.2017 at 22:52

   Den er fra layered :)

 • Reply Fransiska 23.11.2017 at 17:57

  Hejsa, Det er ikke til og med i dag?? Koden godkendes, men giver ingen rabat i dag :-)

  • Reply Trine 23.11.2017 at 22:52

   Hej Fransiska
   Koden virker godt – har lige prøvet :)
   Kh

  You Might Also Like