« Strik til baby
9 years with Trine’s Wardrobe, a trip down memory lane »
Sponsored by PANDORA 17.11.2017OUTFITS THINGS

Julefrokost outfit og om at undgå panik shopping

Når det kommer til julefrokoster, så kan man groft sagt dele kvinder op i to typer – dem i sorte og så dem i røde – altså kjoler, og så gerne tilsat strømpebukser og et par stiletter.. Jeg ved ikke hvorfor det er blevet sådan – altså at det er julefrokost-uniformen?

Jeg elsker kjoler – både de sorte, røde og kjoler i alle mulige andre farver, men jeg er til gengæld ikke specielt glad for strømpebukser, så derfor har jeg altid haft lidt svært ved at vælge hvad jeg skal have på til julens fester.

Mine favoritter fra PANDORAs vinterkollektion (HER)

En generelt ting for mig når jeg skal ud er at jeg godt kan lide, at det er mine accessories, der gør mit look festlig. Jeg tager tit til middag eller fest i jeans, men så tager jeg til gengæld nogle høje sko på, røde læber og finder nogle glitrende smykker frem. For netop smykker synes jeg er noget af det man virkelig kan lege med her i vintermånederne.


PANDORAs Timeless Elegance ringe (HER)

Da jeg var yngre gjorde jeg mig ofte i at “anledning-shoppe”.. Det betyder for mig, at man panik shopper en kjole i sidste øjeblik fordi man mangler noget til en specifik fest. Jeg tror aldrig jeg har prøvet, at en andledning-shoppet kjole er endt med at blive en evergreen i garderoben… tvært i mod er det ofte en kjole man kun får på sig den aften, hvis man dog overhovedet gør det!

Derfor tager jeg som regel udgangspunkt i min eksisterende garderobe når jeg skal til fest, og når jeg så shopper, så køber jeg gerne ting som jeg ved at jeg kan bruge i mange situationer.

Som kjolen her, der kan bruges alene til sommer eller over jeans til hverdag med et par sneakers eller som her til fest med chucky høje sko og farverige smykker fra PANDORA.

En god accessories samling kan på 0,5 ændre mit look fra hverdag til fest og lige nu er jeg helt besat af de her farverige ringe og øreringe fra PANDORA som jeg tænker vil kunne forvandle et simpelt look som jeans og en grå strik, men også vil være vildt seje til et mere farverigt look eller som her til at gøre et outfit mere festligt.

Det er ofte detaljerne der for mig gør hele forskellen for et outfit, og nogle gange må de gerne være diskrete som de her øresticks, der umiddelbart for det meste ikke ville synes pga mit hår, men som alligevel glimter noget så fantastisk når dansegulvet åbner.

EARSTICKS Blue Timeless Elegange PANDORA (here)
RINGS Red Timeless Elegance PANDORA (here)
RINGS Blue Timeless Elegance PANDORA (here)
RINGS Green Timeless Elegance PANDORA (here)
BRACELET Entwined Bangle PANDORA (here)
BRACELET Sparkling Strand Bracelet PANDORA (here)

 

(Visited 3,968 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply Salina Bantz Rasmussen 17.11.2017 at 18:46

  Hvor er din smukke kjole fra? :)
  Mh. Salina

  • Reply Trine 20.11.2017 at 15:29

   Den er fra Ganni <3

 • Reply Simone 18.11.2017 at 14:34

  Sikke nogle fine smykker. Jeg er dog også meget nysgerrig på, hvor den yndige kjole er fra? :-)

  Vh/

  • Reply Trine 20.11.2017 at 15:30

   Ja jeg er virkelig også vild med dem!
   Kjolen er fra Ganni!

  You Might Also Like