« black.
sunny day. »
11.03.2012random

early bird // giveaway.

okay, jeg er normalt ikke den der spammer med madbilleder, men i tirsdags var min kæreste og jeg inviteret ud at spise af early bird. early bird er det smarteste koncept – kort fortalt så udbyder de hver dag de sidste ledige borde på 40 skønne restauranter i københavn… med 1/3 skåret af prisen – ikke dårligt vel? vi vaklede mellem at vælge oubæk og kong fu II… valget faldt dog på kung fung II, da det var mere eksotisk, og lå tættere på hvor vi bor :P

og det viste sig at være et rigtig godt valg – maden var så lækker både visuelt (det går jeg meget op i) og ikke mindst smags-mæssigt (det går jeg også meget op i;))

vi startede ud med de bedste drinks, miso suppe (som faktisk også var den bedste jeg nogensinde har smagt – synes til tider det kan være virkelig kedeligt), laks, ruller og dumplings!! alle tingene smagte virkelig perfekt.derefter fik vi spyd med tilhørende ris og grøntsager plus makrel der gemte sig inde i nogle bananblade. alt maden var sådan rigtig kæreste-dele-mad, hvilket jeg elsker!

jeg er ikke den helt store dessert pige, så denne mængde dessert passede mig perfekt. den bestod hovedsagligt af sesam is – det lyder virkelig mærkeligt, men det smagte absurd godt!

hvis jeg var jer vil jeg vælge kong fu II, hvis I skulle være så heldige at vinde middagen som early bird og jeg i fællesskab udlodder lige her – det eneste I skal gøre for at deltage er at skrive en kommentar i dette indlæg omkring, hvorfor netop I behøver en gratis middag :) (det behøver ikke at være langt:)) konkurrencen slutter onsdag d. 14 marts kl 19.00

(Visited 182 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

130 Comments

 • Reply Cherry Blossom Girl 11.03.2012 at 18:00

  Jeg vil for alt i verden gerne vinde middagen fra Early Bird. Hvorfor? Jo, min kære far har fødselsdag om to uger, og han har gennem mine 23 år altid gjort en dyd ud af at bakke mig op, være der for mig og jeg har aldrig manglet noget. Derfor ville det være fantastisk, hvis jeg, som hans SU-fattige datter, kunne invitere ham ud at spise i anledning af hans fødselsdag :)

  God søndag og tak for en skøn blog!

 • Reply Emma Emilie Nobert 11.03.2012 at 18:08

  Jeg behøver en gratis middag fordi mine forældre er så søde at forære mig en masse tøj, så dette vil være et sødt gengæld til dem. Jeg tror de ville blive rigtig glade for det, og har også brug for det lige nu :-)

 • Reply Amalie 11.03.2012 at 18:09

  Jeg ville elske at vinde denne middag så jeg kan inviterer min søde kæreste ud. Han forkæler mig altid, inviterer mig ud, hygger om mig hjemme og vil gøre alt for mig. Vi har et fantastisk forhold og vi er hinandens bedste venner! Jeg er på SU og derfor er det ikke ofte jeg kan inviterer ham ud og det ville jeg virkelig virkelig gerne gøre, han er simpelthen the one <3

  – Amalie.

 • Reply Marie Lundholm Schou 11.03.2012 at 18:12

  Det ser godt nok lækkert ud!
  Jeg skal vinde en middag hos Early Bird, fordi jeg gerne vil invitere min bedste veninde ud at spise. Det gør vi engang imellem, og det er ved at være længe siden sidst. Vi har vist en del, som vi skal have snakket igennem, hvilket er superhyggeligt over god mad :-)

 • Reply Mette 11.03.2012 at 18:14

  Har 3 hygge-dage/get-away med kæresten i København i slutningen af måneden og vil elske, at kunne spice vores tur op med en lækker madoplevelse ! :)
  Det ser alt for godt ud på billederne!!

 • Reply Sara 11.03.2012 at 18:16

  Grunden til at du skal vælge mig, er fordi jeg snart skal føde, og derfor sætter det sig sine begrænsninger for, hvor tit man kan komme ud som nybagteforældre. Derfor kunne det være dejligt, lige at nå en hyggelig kærestemiddag inden babyen ankommer:-)

 • Reply Maja 11.03.2012 at 18:18

  EarlyBird er sq et super koncept! Min kæreste og jeg har benyttet os af det flere gange nu, da vi er foodies extreme, og selvom vi elsker at lave mad begge to, så er det at komme ud at spise med den man elsker, en rigtig god måde at holde romantikken i et snart 5 år gammelt forhold i live. Specielt når man står midt i flytterod, når man begge skal aflevere opgave på uni, når der flyder med vasketøj overalt fordi man ikke har fået nøgle til vaskekælderen endnu, når man er flyttet efter at “vi er jo færdige på uni om lidt, så det er okay med lidt over 1 times transport hver vej”, og når hverdagen generelt trænger sig lidt for meget på. Desværre rækker vores SUer altså ikke helt til at vi “bare lige har lyst” til at gå ud at spise, så det at vinde et besøg på en af de dejlige restauranter, være helt perfekt lige nu.

  Og lige på anbefaling, San Giorgio kan altså virkelig anbefales. Vi har været der to gange med EarlyBird nu, og begge gange har været en stor succes. (Ikke at de andre restauranter ikke har været gode også, jeg elsker bare rigtig italiensk mad, og det laver den Sicilianske restaurant San Giorgio altså!)

 • Reply Signe Liv 11.03.2012 at 18:23

  Jeg ville invitere min mor ud at spise, hvis jeg vandt. Min far fik konstateret stressrelateret-depression for et par måneder siden, og det har taget rigtig hårdt på hele familien. Derfor fortjener hun at komme ud og blive forkælet og få lidt luft. (:

 • Reply veronica 11.03.2012 at 18:30

  Yammi, ser fantastisk godt ut:) Nå ble jeg sulten!

 • Reply Louise 11.03.2012 at 18:32

  Ej hvor jeg savner gode dumplings! Og hvor ser den mad bare lækker ud!
  Hvis jeg vinder vil jeg rigtig gerne invitere min dejlige kæreste ud at spise. Jeg har fødselsdag om to uger og jeg ved at han gerne vil invitere mig ud at spise et lækkert sted, men ved også at han ikke har råd… Derfor ville jeg blive SÅ glad hvis jeg kunne komme ud og fejre min fødselsdag med lækker mad med manden i mit liv – jeg har nemlig heller ikke råd selv ;)

 • Reply Lisa Petersen 11.03.2012 at 18:34

  Jeg er sulten!!

 • Reply YM 11.03.2012 at 18:34

  Åh, hvor ser det lækkert ud. Jeg ville invitere min kæreste ud og nyde en aften med dele-mad (altså, i min verden er al mad kæreste-dele-mad – på en eller anden måde ender min gaffel altid med at hugge ting fra hans tallerken. Man skal jo lige smage, ikk’?). ;) God søndag aften!

 • Reply Maja 11.03.2012 at 18:35

  Jeg skal snart til København for at besøge min søde storebror som jeg desværre ikke ser så ofte længere (jeg bor selv i Esbjerg) og derfor kunne det være rigtig fedt at invitere ham på lækker mad! Han går altid meget op i at vi skal på nye og gode steder når jeg endelig besøger ham og derfor ville jeg rigtig gerne kunne invitere ham med, så det ikke altid er min storebror der skal sørge for det hele :) Vi har altid gået op i at prøve nye restauranter og anderledes mad og så vidt jeg ved har han aldrig været på Kong fu II før.

 • Reply signe 11.03.2012 at 18:35

  lækkert! Jeg ville tage en rigtig god venninde med, for hun er der bare altid for mig, så for at give lidt igen :)

 • Reply Katrine 11.03.2012 at 18:36

  Jeg ville ELSKE at vinde den middag! På en SU er det desværre begrænset, hvor meget man kommer ud og spiser, og det er noget af det jeg holder aller mest af. Jeg ville invitere min bedste veninde som snart flytter til Barcelona. Jeg ved at jeg ikke kommer til at se hende i rigtig rigtig lang tid, da jeg nok ikke får råd til besøge hende. Vi har kendt hinanden siden legestuen. Hun er den person jeg holder mest af og vi er der altid for hinanden. Det ville være perfekt, hvis jeg kunne overraske hende med en middag inden hun tager afsted.

 • Reply Sofie 11.03.2012 at 18:38

  Jeg har den dejligste veninde i kbh, som jeg desværre ikke ser særlig tit, da jeg selv bor i Århus. Hvis jeg vandt ville jeg invitere hende med, så vi kunne hygge os med god mad og vin. En perfekt måde at gøre lidt ekstra ud af et besøg!

 • Reply Janet 11.03.2012 at 18:41

  Howdy cowboy, just moved to denmark last week and doing groceries over here made me poor as f* i would loveee to experience some nice restaurants in my neW habitat!!

 • Reply Sandra 11.03.2012 at 18:41

  … fordi jeg fortjener det :)

  <3

 • Reply Danica 11.03.2012 at 18:43

  Jeg vil meget gerne vinde en middag så jeg kan invitere min mor ud. Hun bor i KBh, og jeg i Århus, og vi ser ikke hinanden så ofte, så det her vil være en perfekt anledning til at give min mor en dejlig oplevelse, som tak for alt det hun har gjort for mig :) Krydser fingre.

  http://www.fit4livin.wordpress.com

 • Reply Lei J 11.03.2012 at 18:49

  Jeg vil rigtig gerne vinde en middag, som jeg vil dele med min mor. Hun er simpelthen så god! Lige nu er hendes onkel syg af kræft, og der er tvivl om, hvor længe han har tilbage. Min mor rejser frem og tilbage mellem Århus og København for at være der for resten af familien. Som hendes onkel sagde til hende: “Det er godt, du er her. Jeg kan jo ikke passe på dem længere”. Synes, hun fortjener noget godt. I denne weekend har hun været i London, men hun havde det meget dårligt med at tage af sted, fordi hun mente, hun burde være taget til Århus i stedet. Det er typisk min mor – hun tænker altid på de andre fremfor sig selv. Jeg er selv på SU, og synes, hun skal inviteres ud – så jeg kan vise, at jeg kan være der lidt for hende, nu hun er der for alle andre.

 • Reply Helle 11.03.2012 at 18:51

  Jeg vil vinde!! Ser alt for lækkert ud.. Min kæreste er fattig studerende og vil aldrig med ud at spise, da det ofte er mig der betaler.. Hvis nu jeg vandt kunne vi lade som om at han betalte, og så ville hans mandighed måske stige lidt igen.. (Hvis nu det lykkes for både ham og jeg at glemme at det rent faktisk var mig der deltog og vandt!)..

 • Reply Kirstine 11.03.2012 at 18:52

  Kan ikke huske hvornår jeg sidst har spist middag ude. Det ville være ovenud lækkert at vinde denne konkurrence og derved få en hyggelig aften ude! Krydser fingrer, hyggehejsa

 • Reply marie 11.03.2012 at 18:53

  Jeg har lige mistet min venstre wedge til en stor fest igår :-( skoene var helt nye og kostede 700kr., så kunne virkelig godt bruge en feel better middag med lækker mad nu, hvor jeg er hel flad og bliver nød til at købe wedgesne igen – de simpelthen var alt for fede!

 • Reply Sara 11.03.2012 at 18:57

  Jeg ville blive enormt taknemmelig, hvis jeg vandt en middag. Jeg og min kæreste havde 2- årsdag for en måned siden, men da var jeg ude og rejse, så kunne ikke fejre dagen med ham. Og det pinlige er, at jeg sidste år også var ude og rejse på vores årsdag, dengang med gymnasiet, så der var jeg heller ikke den bedste kæreste… Ydermere er jeg helt nede og skrabe bunden rent økonomisk og min store passion, udover design, er mad. Og rigtig gid mad koster penge – i hvert fald i Danmark… Jeg bruger størstedelen af mine penge på madoplevelser, og nogle af vores mest romantiske øjeblikke er opstået under vores middag.
  Så sammenfattet ville det være fantastisk at kunne give min kæreste en aften fuld af romantik.

 • Reply Katrine H. 11.03.2012 at 19:00

  Okay, jeg kan sgu da ikke hamle op med de andres begrundelser :D Øh… Jeg skal vinde, fordi jeg skal udvide mine kolinariske horisonter fra de kedelige rugbrødsmadder herhjemme – altså når man både er single og på SU, så er det ligesom ikke på madfronten, det vilde sker.. Og jeg ELSKER asiatisk mad efter 4 måneder i Sydkorea… Så jeg vil rigtig gerne prøve Kung Fu af!!!

 • Reply Emma 11.03.2012 at 19:00

  Jaaaaa min soulmate er lige kommet hjem for en stund, da hun til hverdag studerer i England.
  En ting vi elsker at lave sammen er at spise lækker mad, dele en flaske vin og tale om livet, så det ville være mere end optimalt!!!

 • Reply Sille 11.03.2012 at 19:01

  Gratis mad smager bare altid bedst!

 • Reply Anita 11.03.2012 at 19:08

  Vil gerne invitere min kæreste ud af spise, en oplevelse vi endnu ikke har delt sammen. Tænker Oubæk ville være et hit!

 • Reply Amalie 11.03.2012 at 19:08

  madøre af rang, men SU’en rækker “kun” til et par restaurant besøg om måneden og dette resulterer ofte i gengangere, “for det var bare så godt sidst”!

 • Reply Mie 11.03.2012 at 19:08

  På SU og alt for dyr husleje (behøver man sige mere?)
  Ville være skønt med et afbræk fra rugbrød og pasta ;)

 • Reply Rikke Aa 11.03.2012 at 19:09

  Jeg vil dele den med min kæreste. Han elsker mad og jeg hader at lave mad og går slet ikke op i det (læs; jeg er ligeså meget pizza og mac d som jeg er firestjernet) så det er tit ham selv der får lov at lave maden. Han ville virkelig sætte pris på det! :)

 • Reply Pernille Søe 11.03.2012 at 19:17

  Herhjemme er det altid mig der laver mad og aldrig min kære mand. Det kunne da være rart for en gangs skyld at droppe madlavningen og nyde en god middag ude ;0)

  De bedste hilsner
  Pernille
  http://boernetoejs-indkoeberen.blogspot.com/

 • Reply Cenia 11.03.2012 at 19:18

  Ville tage min lille søster med. :) hun går på efterskole, og ser hende kun en til to dage om måneden – at kunne invitere hende ud at spise ville virkelig være skønt!

 • Reply Ditte Andresen 11.03.2012 at 19:19

  Fordi at jeg ikke har været ude at spise i 100 år!

 • Reply Anne-Mette Dinsen 11.03.2012 at 19:22

  Jeg kunne godt bruge en gratis middag til kæresten og jeg da det ville være de perfekte omgivelser for at foreslå at sætte lejlighed til salg og købe en ny stor :) han elsker sin lille lejlighed meget højt så det skal helst foregå så smertefrit så muligt, og helt ærlig så har jeg jo fortjent det efter et år i en 1 værelses ;)

 • Reply Christine 11.03.2012 at 19:25

  Med en datter på 1 år og derfor at pasning skal arrangeres… kommer man (Vi – i hvertfald!) ALDRIG ud og spise!

 • Reply Cecilie 11.03.2012 at 19:27

  Because I’m worth it! ;)

 • Reply Anne Marie 11.03.2012 at 19:33

  Jeg og min veninde har virkelig brug for den middag!
  Til dagligt bor vi på “børnehjem” – Eller som “de” ville kalde det ‘Skolehjem’.
  Alt maden smager virkelig kønsløst. Og der er alt alt alt for meget svinekød, end hvad kostpyramiden tillader.
  Jeg er evig taknemmelig for at få mad hver dag, men mine smagsløg mangler virkelig en middag, hvor man kan smage, at der er kræset for smagen, detaljerne og oplevelsen.
  Derfor vil jeg gerne vinde – og ikke mindst for at tage min veninde ud, og få kræset lidt for smagsløgene.

  Anne Marie

 • Reply Emma Stormholt 11.03.2012 at 19:34

  Jeg synes at jeg har brug for den gratis middag, for så vil jeg invitere min mor ud og spise. Hun har gået hjemme de sidste par måneder for at undgå sygdommen stress. Jeg vil derfor invitere hende ud fordi hun fortjener at hendes datter forkæler hende, da hun altid gør så meget for mig og min lillebror. Familien herhjemme kommer sjældent ud at spise, så derfor vil det være ekstra lækkert hvis hun og jeg kunne tage ud og spise en aften – det ville være en lille ekstraordinær ting. Jeg håber derfor at jeg vinder den gratis middag, mødre skal forkæles. :-)

  Hvis ikke at jeg vinder, så inviterer jeg hende ud alligevel. Det bliver så bare først når jeg får arbejde og penge igen, til april.

 • Reply Alex 11.03.2012 at 19:39

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde denne gratis middag så jeg kan invitere min mor ud og spise. Jeg bor til daglig i Oslo, og ser hende kun ca. hver 4. måned når jeg kommer til København. Så hvis jeg kunne invitere hende ud i forbindelse med min tur til København i påsken, ville det være helt fantastisk. Hele mit liv har jeg set hende arbejde utroligt hårdt for at jeg og mine brødre kunne få alt vi havde brug for, og som eneforældre synes jeg virkelig hun fortjener en lækker middag ude.

  Elsker din blog!

 • Reply caroline 11.03.2012 at 19:42

  hej trine,

  jeg synes at jeg har stærkt brug for en middag, ude. på grund af mine studier, er jeg fuldstændig død når jeg kommer hjem. jeg hader at lave mad, nok mest fordi jeg er super bad til det. (og self. lægger mad ikke særlig højt på min proterings-liste (en liste!) hihi, jeg vil hellere stene diverse blogs, læse og sove).. der er jo nok min egen skyld, at jeg får rugbrød hver aften, (næsten)..

  ps. bliv ved med at gør det du gør, din blog er så amazing at læse

  caroline mary

 • Reply Cathrine Brandt 11.03.2012 at 19:55

  Jeg ville elske at vinde. Dermed vil jeg have muligheden for at forkæle min kæreste og jeg – det findes der ikke noget bedre end :)

 • Reply Rikke westh 11.03.2012 at 19:57

  Hej Trine
  Min kæreste og jeg skal vinde, fordi vi har to små unger og to fuldtidsjob, der tager pusten totalt fra os lige for tiden. Vi får derfor ikke rigtig taget os sammen til at lave kæreste-dates og det savner jeg helt vildt. En invitation af denne slags ville vi nok få hevet os ud af hulen, så vi kan blive luftet lidt.

  Tak for god læsning
  Kh Rikke

 • Reply sofia 11.03.2012 at 19:58

  jeg ville invitere min søde kæreste ud for at få en hyggelig pause fra de mange skolerelaterede aktiviteter, vi begge har gang i. og så håber jeg på at kunne fejre, at han om et par måneder kan køre bil (og evt. køre til restauranten i bil) ;)

 • Reply Kamilla H 11.03.2012 at 20:06

  Ville være kanon lækkert at vinde så jeg kan forkæle min mor og papfar da de evigt og altid bakker mig op og støtter mig i alt hvad jeg gør så mit liv allerede nu er fyldt med nogle fantastiske oplevelser og mange flere i vente. ;)

 • Reply Cathrine 11.03.2012 at 20:08

  Uh, min kæreste og jeg vil rigtig gerne ud at spise på hans fødselsdag d. 14/3. Han fylder 23 og i denne weekend holdt jeg surpriseparty for hamhvor alle hans gamle venner belejrede lejligheden i hele weekenden. Det var en kæmpe succes, men jeg vil bare gerne have ham på tomandshånd efter denne meget drengede weekend, og jeg ved at han drømmer om det samme :)

 • Reply Frederikke 11.03.2012 at 20:14

  mig og min kæreste elsker lækkert mad, men vi er på SU så det er ikke ret tit at tager ud og spiser god mad sammen, derfor vil jeg vinde! så jeg kan invitere ham med ud på lækker mad :D

 • Reply Mia 11.03.2012 at 20:15

  Åh hvor ser det dog lækkert ud :) – især når man er på SU, skal betale en hulens masse SKAT tilbage, og derfor kan se frem til nudler og havregryn de næste mange måneder (sådan, i ramme alvor!)

  jeg ønsker at vinde et gavekort så højt som Ebeltoft Taxas startgebyr – og det er altså virkelig højt!

 • Reply Ida Dalgaard 11.03.2012 at 20:19

  Fordi min kæreste og jeg bor i hvert vores land, så når flybilletters er købt, er der ikke råd til forkælelse!

 • Reply Lærke Vang 11.03.2012 at 20:19

  Jeg skal en tur til København med min mor om en måneds tid for at besøge universitetet. Det kunne være fantastisk at kunne invitere hende på sådan en middag, nu når hun er så sød at tage med mig helt fra Aalborg for at se om det er noget for mig. :-)

 • Reply Natalie 11.03.2012 at 20:22

  Jeg er lige ud sagt ret flad – og jeg vil bare virkelig gerne smage Kung Fu! jeg ville tage min mormor med – hun har brug for en pause fra min meget irriterende (!) morfar, haha!
  Jeg elsker din blog ! – kram Natalie
  http://agoodiebag.blogspot.com

 • Reply Sara 11.03.2012 at 20:43

  Har spist havregryn MANGE dage i træk. Jeg ved ikke engang om jeg kan lide det længere.

 • Reply Camilla L W 11.03.2012 at 20:45

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde middagen, så jeg kunne invitere min kæreste ud at spise. Han har udholdt at jeg rejste væk fra ham i 7 måneder, og da jeg så endelig kom hjem, har jeg været ramt af uheld og sygdomme, som ingen læger/specialister har kunnet finde en forklaring på. Det betyder at jeg har været i “karantæne” og ikke har kunnet/måtte se ham i yderligere 6 uger. Jeg har ringet grædende til ham ca. 2 gange om dagen og ikke kunnet snakke om andet end frustrationer og dårligdom, men på intet tidspunkt har han brokket sig. Den dreng fortjener at jeg igen kan give lidt tilbage og være en overskudskæreste og derfor ønsker jeg af hele mit hjerte at kunne give ham denne middag.

 • Reply Asta 11.03.2012 at 21:09

  Det ser umådeligt lækker ud.
  Hvis jeg vandt ville jeg invitere min mor ud at spise. Jeg ved hun har problemer på økonomi-fronten, og det bedste jeg ved er at gøre min mor så glad som muligt. Hun fortjener alt det bedste i den her verden, og jeg ville virkelig gerne give hende sådan en fornøjelig aften som du selv har haft!

 • Reply Emilie 11.03.2012 at 21:09

  Jeg vil rigtig gerne vinde konkurrencen, for at kunne invitere min far ud og spise. Han er der altid for mig og hjælper altid, når der er brug for det. Han fortjener virkelig at få noget igen:)

  Emilie

 • Reply vanadisbagskyerne 11.03.2012 at 21:13

  Jeg er fattig studerende og har derfor sjældent mulighed for at invitere kæresten ud på middag :)

 • Reply Simone 11.03.2012 at 21:23

  Min dejlige mor trænger til lidt forkælelse, så jeg ville elske at invitere hende ud på skøn middag, der ikke vælter SU-budgettet :)

 • Reply louise 11.03.2012 at 21:25

  Min søde kæreste fortjener at blive inviteret ud efter han har været den største hjælp de sidste to måneder, hvor min søster har været indlagt med en alvorlig sygdom og ikke har tøvet et øjeblik med at være der hver eneste gang, selvom han skal aflevere sit speciale om en måned og ikke just har tid. Han er den bedste.

 • Reply Louise 11.03.2012 at 21:46

  Ih, det ville være fantastisk at tage min far med ud og spise d. 23. April! Det er nemlig hans fødselsdag og jeg har ærlig talt ikke råd til meget efter min nye investering på nogle fantastiske støvler, ØV! Håber at jeg vinder – eller at en anden, der har mindst lige så meget brug for middagen, gør! ;-)

 • Reply Maiken 11.03.2012 at 21:47

  Hvis jeg vandt, ville jeg invitere mine to søstre ud da den ene bor i København (bor selv i Sønderjylland) og desværre ikke ser hende så tit. Den anden søster er gravid så inden den lille baby kommer kunne det være rigtig hyggeligt med en god middag hvor hun ikke hele tiden skal tage hensyn til den lille. :)

  Maikendinsen.blogspot.com

 • Reply Louise 11.03.2012 at 21:47

  Min kære bedste veninde har haft en hård start på det nye år. Hun er blevet alene med verdens dejligste lille dreng og har desuden været igennem en grim operation. Alligevel er hun altid fuld af kærlighed og overskud… Jeg synes at hun trænger og fortjener forkælelse! Derfor ville jeg sådan ønske at jeg kunne forkæle hende med denne dejlige restaurant-oplevelse :)

 • Reply Isabella 11.03.2012 at 21:50

  Jeg ville gerne vinde, da min kæreste og jeg nedprioriterer at spise ude pga. 2X SU og det ville være skønt med en lille udflugt!! Ville helt klart vælge Kung Fu – det ser for lækkert ud.

 • Reply Lina 11.03.2012 at 21:56

  Hvor ser det lækkert ud! Jeg ville gerne invitere min kæreste ud at spise, da vi desværre står og skal flytte fra hinanden efter næsten 3 dejlige år sammen. Jeg er grundet studie + job nødsaget til at flytte aaaaalt for mange kilometer væk fra ham, så det ville være dejligt med en hyggelig og romantisk kærestemiddag under disse virkeligt triste omstændigheder.

 • Reply Hersom 11.03.2012 at 22:08

  Fordi jeg mægtig gerne ville invitere min kæreste med ud og spise når han kommer hjem fra Norge her sidst i marts <3

 • Reply Anne 11.03.2012 at 22:11

  Jeg vil rigtig gerne vinde en middag, da min kæreste flyttede til København i januar, og af den årsag ses vi ikke så ofte. Men her i foråret skal jeg en masse over at besøge ham, og så kunne det da være herligt at kunne invitere min skønne kæreste på middag:)

 • Reply Monica 11.03.2012 at 22:29

  Jeg har brug for denne middag, da jeg snart har fødselsdag og kunne bruge en lækker middag : )

  http://kukkuk.me

 • Reply Sara 11.03.2012 at 22:40

  Jeg ville elske en lille bid af Japan i mit elskede Nørrebro ovenpå heftige uger med eksamen, tre jobs og flytning. Og jeg ville invitere min smukke veninde med for at fejre, at hun er den første i flokken, der er gravid :)

 • Reply Nynne 11.03.2012 at 22:46

  Efter 6 måneders ulønnet praktik trænger jeg til lidt luksus i hverdagen…

 • Reply Mathilde Johanne 11.03.2012 at 22:51

  Fordi jeg virkelig elsker mad :)

 • Reply SWEET PETROLEUM 11.03.2012 at 22:58

  Uh jeg skal vinde dette giveaway fordi jeg lige har haft fødselsdag, og den fødselsdag var stort set den værste jeg har haft hidtil. Blev hverken vækket eller fik morgenbord som vi plejer her i familien :(
  Ikke fordi nogen skal få medlidenhed, men det ville være rart at tage min bedste veninde under armen og fejre det på en dejlig restaurant med god mad og hygge :o)

 • Reply Katrine 11.03.2012 at 23:08

  Min kæreste og jeg har snart været sammen i 3 år, og jeg ville virkelig gerne kunne byde på middag på denne lækre restaurant og fejre det med en dejlig middag i dejligt selskab :)

 • Reply Jeanne 11.03.2012 at 23:30

  Fordi jeg er meget nyforelsket, og ville elske at dele sådan en lækker middag med min dejlige kæreste ;)

 • Reply Mette P 11.03.2012 at 23:38

  Fordi min veninde lige er blevet single og hun godt kunne bruge en rigtig venindeaften hvor hun må brokke sig alt hvad hun vil over drenge :) (og fordi maden ser sindssygt lækker ud!!)

 • Reply Sille 11.03.2012 at 23:47

  ihh det ser lækkert ud!!
  hvis jeg vandt ville jeg invitere min mor ud, hun har altid gået igennem ild og vand for mig, og som enebarn er jeg altid blevet forkælet så meget som muligt, hun har opdraget mig ene og alene næsten hele mit liv og det har ikke altid været lige let som enlig mor uden et særlig veltjent job. så derfor ville det være en stor mulighed for mig som efterskole elev og datter at give lidt tilbage

 • Reply Frederikke 12.03.2012 at 00:06

  Lyder lækkert!
  Ville ikke have noget imod at kunne forære min veninde en hyggelig aften med restaurant besøg til hendes fødselsdag :-)

 • Reply Britt 12.03.2012 at 05:58

  Puha dine billeder fik mine tænder til at løbe i vand. Det vil være den perfekte gave til min kæreste på vore 5-årsdag, som endnu ikke er planlagt, men som nærmer sig med hastige skridt:-)

 • Reply Trine VB 12.03.2012 at 06:50

  Jeg vil rigtig gerne vinde en lækker middag, til min dejlige onkel og tante som bor i KBH. De har lige fået deres 2. barn, og de har derfor – desværre – ikke særlig meget tid til hinanden. Derfor tror jeg at de vil få utrolig meget glæde af en lækker middag, uden der kommer nogle børn og afbryder dem.

 • Reply Anne Sofie 12.03.2012 at 07:08

  Ej, jeg har altid siddet og sukket over Kung Fu2 og deres lækre mad (det ser hvertfald lækkert ud!!).
  Jeg ville invitere en veninde med, som jeg er ved at skrive eksamensopgave med for tiden. Den hænger os allerede langt ud af halsen og er sikker på, at en middag med Early Bird vil give os den helt rette energi til at få skrevet den perfekte opgave! (:

 • Reply Lise 12.03.2012 at 07:57

  Jeg vil gerne ud at spise, fordi jeg altid bliver så sulten om aftenen!

 • Reply Pernille 12.03.2012 at 08:38

  Lækker konkurrence! :-) jeg ville elske at vinde denne konkurrence! Jeg elsker mad og at komme ud, men med su er det ikke så tit det sker! Jeg vil gerne invitere min veninde ud på oubæk!

 • Reply Christine 12.03.2012 at 08:59

  Jeg er lige blevet færdig på uni, dvs intet sted at bo, ingen penge og intet job. Det ville virkelig lysne lidt hvis jeg kunne inviterer en god veninde ud at spise og glemme alt det uvisse for en aften.

 • Reply Kirstine 12.03.2012 at 09:02

  Min kære veninde er netop flyttet til København helt ensom og alene, og kender endnu ikke byen så godt.. Alle hendes penge går til praktiske ting, så det er ikke muligt for hende at komme ud at opleve byen på denne måde. Da jeg skal over at besøge hende i slutningen af marts, ville det være en dejlig overraskelse at have, så vi kunne nyde weekenden sammen over noget andet end pasta med ketchup. Jeg er på SU

 • Reply L. 12.03.2012 at 09:19

  Jeg skal vinde konkurrencen, fordi jeg som studerende på SU ikke har råd til at invitere min kæreste ud for at spise rigtig lækker og god mad – og det fortjener han virkelig.

  /Lilja

 • Reply Lærke Nielsen 12.03.2012 at 10:38

  Jeg ville være så glad for at vinde denne konkurrence, da jeg lige har startet min egen blog, og derfor ville dele den oplevelse med mine læsere – fuldstændig ligesom du har gjort! :-)
  Derudover er jeg meget madfanatisk og elsker en god madoplevelse, både visuelt og smagsmæssigt.

  Mange kærlige hilser Lærke/ http://glowlow.blogspot.com/

  og tusind tak for denne skønne, inspirerende blog!

 • Reply Julie 12.03.2012 at 11:32

  Jeg ville så gerne vinde en middag på Kong Fu. Jeg sidder pt og skriver speciale og det er virkelig en hård process, så kunne virkelig godt bruge et break og en hyggelig aften i selskab med min kæreste!

 • Reply Celina Højstrøm 12.03.2012 at 11:41

  Jeg ville elske at vinde denne konkurrence, da jeg i øjeblikket arbejder op mod 12 timer om dagen. Det ville derfor ikke være dårligt at kunne sætte sig til rette og få en middag serveret efter en lang dag :)

 • Reply Michala 12.03.2012 at 11:57

  Jeg skal vinde konkurrencen fordi jeg er på barsel og ikke har været ude i 8 måneder.trænger til at komme ud !!!

 • Reply Camilla C 12.03.2012 at 12:30

  Jeg vil rigtig gerne invitere min kæreste på Kong Fu ll, fordi vi snart har årsdag, og eftersom vi begge to er studerende, har vi ikke så tit råd til at gå ud og fejre det med dejlig mad. Desuden var det på selvsamme restaurant, at han sagde, at han elskede mig for allerførste gang. Kunne være perfekt med en aften med gratis mad og gode minder :)

 • Reply Mette 12.03.2012 at 12:35

  Min kæreste og jeg er begge på SU og sparer derfor rigtig mange ting væk. Derfor kommer vi aldrig ud at spise nogen steder – selvom jeg tit har tjekket early birds tilbud ud. Lige for tiden har vi et værre mas med at finde et nyt sted at bo, fordi vi ikke længere kan bo i vores nuværende lejlighed. Vi kunne godt trænge til lidt romance.

 • Reply sidsel 12.03.2012 at 13:48

  Fordi jeg grundet en vigtig praktikplads (læs: gratis arbejde!!!!) har måttet flytte hjem til mor og far igen og sove på sofaen de næste 6 måneder. ØV
  Det har så resulteret i at min dejlige kæreste fuldstændig overforkæler mig da jeg simpelthen ikke har økonomi til noget som helst.
  I næste måned har vi tre års dag og hvor ville det være skønt at JEG kunne inviterer ud for en gangs skyld!

 • Reply Kirstine 12.03.2012 at 14:02

  Jeg kunne sådan set bare godt tænke mig at at invitere min veninde med ud at spise! :)

 • Reply Sofie H 12.03.2012 at 14:16

  Jeg vil gerne invitere min søde kæreste ud på vores meget snart opkommende årsdag (: Det ville være en rigtig dejlig (og SU venlig) måde at fejre det på!

 • Reply Simone 12.03.2012 at 14:36

  Jeg skal vinde da jeg er en fattigrøv der elsker god mad. :-)

 • Reply Louise 12.03.2012 at 15:34

  Jeg kunne da vildt godt tænke mig at vinde en så lækker middag – total selv(og kæreste) forkælelse :) Herligt

 • Reply Christine 12.03.2012 at 16:10

  Jeg vil rigtig gerne invitere min mor med ud fordi hun altid er så stresset i sin hverdag, hun fortjener det virkelig! Jeg må vidst invitere hende på Kong Fu || lige meget hvad, det ser SÅ godt ud jo! :-)

 • Reply Marie 12.03.2012 at 16:33

  jeg skal vinde fordi jeg elsker mad! :) fordi jeg er en fattig studerende som har brugt sine sidste øre på at holde fødselsdagsfest for sine venner, og fordi min kæreste og jeg trænger til noget kvalitetstid, midt i en travl hverdag hvor han er i skole 10-12 timer om dagen :( måske ville han komme lidt tidligere hjem hvis vi skulle ud og spise på en lækker restaurant :)

 • Reply Cecilie 12.03.2012 at 16:46

  Jeg skal vinde fordi min far trænger til at komme lidt ud. For ikke så lang tid siden døde min farfar, og det har tager meget hårdt på min far. Eftersom at jeg er på SU og flyttet hjemmefra, så har jeg ikke råd til at give ham en middag. Jeg håber sådan på at vinde.

  Jeg ville vælge Kong Fu||

  http://mypassionsforfashion.blogspot.com/

 • Reply Emma Nielsen 12.03.2012 at 16:51

  Hejsa :)
  Jeg ville gerne vinde den til mine søde forældre (jeg er 13 år), da de tit klager over at de aldrig snakker sammen, har nok tid sammen osv.
  De kunne have rigtig godt at sådan en god middag <3

  Knus Emma

 • Reply Laura Victoria Preuthun 12.03.2012 at 17:15

  Mmm det ser godt ud!
  Jeg synes jeg skal vinde denne middag til min mor og jeg (fordi vi begge har fødselsdag i dag) og fordi min mor er en inspiration i sig selv – hun har arbejdet sig fra bunden og hele veje op til den direktør stilling hun har i dag! Jeg elsker hende overalt på jorden og synes hun fortjener denne gave <3

 • Reply Lise L 12.03.2012 at 17:39

  Jeg så dine billeder og blev virkeligt misundelig og sulten – så derfor synes jeg, at jeg skal vinde :)

 • Reply Ann Møller 12.03.2012 at 17:46

  Jeg ville invitere min søde kæreste-Bare fordi han er dejlig og vi er nyforelskede ;)
  Hilsen Ann <3

 • Reply Nina 12.03.2012 at 17:48

  Uhhh ville ikke være dårligt at vinde.
  Jeg er MEGET fattig studerende, da min kandidat er så krævende, at der ikke er tid til studiejob ved siden af, og da min kæreste bor i kbh (og jeg i Aalborg) går alle pengene til at rejse frem og tilbage. Jeg er heldigvis velsignet med verdens dejligste fyr, som på trods af, at han selv læser stadig finder penge til at tage mig ud og shoppe (frivilligt!!) og spise engang imellem (manden, der forstår kvinder!). Derfor vil jeg gerne forkæle ham for en gangs skyld og invitere ham på en romantisk aften med lækker mad!

 • Reply Randi 12.03.2012 at 18:02

  Fordi jeg ville elske at give min kæreste den oplevelse da han er stort fan af mad:) og ja vi er på SU, og er ultrapresset på at alle fronter, så det ville virkelig være et skønt øjeblik vi ville sætte pris på hvis nu vi vandt:)

 • Reply Anne 12.03.2012 at 18:50

  Fordi min kæreste er på udveksling med sit studie det næste halve år i Spanien, og da han kommer hjem i påsken vil jeg gøre alt for at forkæle ham til den stoe guldmedalje. Han er madglad, så derfor ville det være den oplagte måde at gøre ham lykkelig :)

 • Reply Sanni 12.03.2012 at 19:04

  Jeg er altid på jagt efter nye madoplevelser, ville elske at vinde! :-)

 • Reply amanda grøntved-grube 12.03.2012 at 19:47

  jeg er bare glad for mad, kort sagt :-)

 • Reply Luna 12.03.2012 at 20:00

  Jeg skal vinde, fordi min dejlige mor fortjener en lille ekstra gave. Hun fylder nemlig 50 på lørdag – og har stresset meget over at skulle gøre klar til sin fest samtidig med, at hun har skulle hjælpe og se en masse til min Morfar. Derudover er jeg også lige flyttet hjemmefra, så det ville være en ekstra hyggelig ting at kunne gøre sammen – mor og datter :)

 • Reply Sofie Lynge Jespersen 12.03.2012 at 20:00

  Grunden til, jeg skal vinde må være, at jeg skal holde NON(!)firmation her i slutningen af maj, og vi har stadig ikke fundet ud af, hvor vi skal have mad fra. Vi har prøvet lidt forskelligt, men er stadig på jagt efter det allerlækreste – som helst skal være vegetarisk. Måske kunne min familie og mig endelig finde det rigtige sted som kan levere mad til festen, hvis jeg vandt middagen :-)

  Forresten, Trine, så har du pissegod stil! ;-)

 • Reply Lisbeth Tarp 12.03.2012 at 20:46

  Jeg vil rigtig gerne vinde fordi der de sidste måneder ikke har været meget overskud til at gå ud pga. flytning og økonomi. Det ville være en lettelse at kunne invitere min datter på en så fin middag. Derudover ser maden fantastisk ud!

 • Reply Natascha 12.03.2012 at 21:27

  UHh lyder SÅ lækkert! :D Vil ønske det bliver mig der løber med den SÅ lækre præmier. Tak for en skøn blog:)

 • Reply sofie 12.03.2012 at 21:31

  Jeg ville rigtig gerne vinde en middag så jeg endelig kunne invitere min kæreste ud. Vi har grundet vores begges utroligt dårlige økonomi aldrig været ude selvom vi snart har været sammen 1 år.. haha, så det kunne måske blive den første gang! og hvor ser maden dog vanvittigt lækker ud!
  Giver dig ret i at sesam is smager absurd god :)

 • Reply Frederikke Lind 12.03.2012 at 22:45

  Jeg vil ikke sige jeg har en speciel grund til at få den gratis middag. Min far elsker at vise mig lækre restauranter, min kæreste elsker at forkæle mig med lækre gaver og min mor laver utrolig lækker mad derhjemme.
  Men hvor kunne det være fedt at give dem lidt igen. En middag med de tre, min allertætteste personer og så på en så lækker restaurant ville kun gøre det til en fantastisk aften.
  Lækker mad og et dejligt selvskab ville være det bedste og jeg villle virkelig værdsætte det på alle måder.
  En rigtig fed konkurrence og jeg nu når jeg skriver må jeg lige pointere hvor fed din blog er Trine!
  Hilsen Frederikke.

 • Reply Camilla B 12.03.2012 at 23:14

  Jeg har virkelig brug for denne middag, da jeg har en gut jeg vil score, og vejen til en mands hjerte går jo igennem hans mave (jeg kan ikke lave mad) ;)

 • Reply Frida 13.03.2012 at 09:40

  Jeg skal have en gratis middag, fordi jeg er en fattig studerende, der mangler penge til at invitere sin bedste veninde ud på hendes fødselsdag! :)

 • Reply Josephine Østergaard 13.03.2012 at 11:21

  Jeg ville give det til min kæreste. Da han har valgt at opgive sit liv og flytte med mig til mine studier trods store overvejelser. Ikke nok med det, har han købt en lejlighed og valgt at forsøge mig (altså SU række ikke så langt). Så for alt det han har opgivet for at vi kan være sammen vil jeg meget gerne give ham en middag for at vise hvor meget jeg sætter pris på det han gør og ofre for vores kærlighed! :)

 • Reply Helena T 13.03.2012 at 12:04

  Jeg er sulten! Har levet af grød den sidste uge, da jeg ikke kunne lade være med at købe de smukke Acne Alice sko, trøster mig selv med at det var sidste par – derfor måtte jeg godt hihi :)

 • Reply Ditte 13.03.2012 at 12:06

  Jeg skal have en gratis middag, fordi jeg synes, jeg trænger til en hygge-date med min kæreste :)

 • Reply Nanna 13.03.2012 at 13:41

  Jeg skal vinde, fordi jeg ikke har råd til at gå ud og spise lækker mad. Alt for ofte bliver det bare til noget hurtigt og billigt. Desuden har min bedste ven muligvis fået en depression, så ham vil jeg invitere med og muntre op! Han går usandsynligt meget op i god mad, og som dig, både i forhold til smagen og det visuelle :)

  Bedste hilsener
  Nanna

 • Reply Maria Kragelund 13.03.2012 at 14:34

  Det ser vildt lækkert ud og jeg elsker også kæreste-dele-mad ;) Så håber jeg vinder og kan invitere kæresten med derind.

 • Reply Lisbeth 13.03.2012 at 14:56

  Sidder med en kæmpe opgave, så jeg kunne virkelig godt bruge at komme ud og spise noget lækkert mad frem for at kigge ind i skærmen hele dagen. :)

 • Reply Signe 13.03.2012 at 16:05

  Jeg krydser alt hvad der kan krydses for at jeg vinder. Min kæreste og jeg er lige flyttet til den perfekte Nørrebro lejlighed, og selvom det er fantastisk at bo herinde, så har jeg (endnu) ikke noget job. Det betyder, at vi slet ikke har haft mulighed for at gå ud og forkæle os selv med noget som helst endnu Økonomien har simpelthen ikke været til det pga. flytningen og minus job. Derfor HÅBER jeg så meget, at jeg vinder. Det ville være SKØNT. :)

  Tak for en fin blog, Trine. Du er en kæmpe inspiration. :)

 • Reply Liv 13.03.2012 at 16:52

  Kære Trine

  Jeg vil så gerne invitere min søde mor, der gør så meget for mig til hverdag, på middag. Men som studerende holder økonomien hårdt :(

  Forårshilsner fra Liv

 • Reply Cathrine Damm 13.03.2012 at 17:15

  Hmm, det er altid svært at fortælle hvorfor lige ‘jeg’ skal have, fremfor alle andre. Men jeg mener at jeg fortjener en ægte kærestemiddag, da min kæreste og jeg, desværre har haft en stor seperation de seneste uger pga. studie og arbejde. Dette har naturligvis ført til lidt knas, og kunne jeg (kvinden i forholdet), få lov til at invitere min mand ud en aften, ville det være guld værd! Jeg vil begive mig på arbejde og håbe på det bedste – det ser virkelig godt ud :)
  Hilsner Cathrine

 • Reply Signe 13.03.2012 at 17:31

  Jeg vil gerne glæde mine forældre med denne middag. De har købt en andel til mig og har stort set renorveret den fra bunden. De er så søde. Derfor synes jeg de fortjener en afslappende lækker middag og komme lidt ud og væk fra en hektisk hverdag. De tager ikke selv intaitiv til sådanne dates med hinanden.

  DERFOR :)

 • Reply Signe 13.03.2012 at 21:16

  Jeg vil så gerne have den middag. Det er virkelig lang tid siden jeg har forkælet mig selv med lidt lækkert. Og så vil jeg helt vildt gerne til KPH, men det er som jeg ikke helt må få lov til det af min mor og far. Så det kunne jo være mega fedt hvis jeg så lige havde en grund. For jeg vil virkelig gerne i Zara for den er nemlig lukket i Århus.
  Og så er jeg bare en lille sød pige (på 13 år.), som er kæmpe fan af dig. Din blog er helt klart min ynglings blog. Og det er ikke bare noget jeg siger få at få den middag. Selv om jeg gerne vil have den!

  Håber, håber, håber, HÅBER, håber og HÅBER lidt mere på at få middagen (:

 • Reply Mia S 14.03.2012 at 18:48

  Jeg vil gerne have en gratis middag, så jeg kan invitere kæresten med ud at spise. Han har nemlig snart været ude at rejse i en uge, og nu glæder jeg mig godt nok til at se ham igen :)

 • Reply Caroline 14.03.2012 at 20:06

  Jeg ville frygteligt gerne vinde så jeg kunne invitere min kæreste ud, da vi efterhånden lever af havregrød og kartoffel suppe, grundet SU og en alt for høj husleje :)

 • Reply Betina, Styled Our Way 20.03.2012 at 11:18

  Min kæreste og jeg har hverken haft tid eller råd til at gå særlig meget ud på det seneste, grundet travlhed på studiet og utallige ture til den anden ende af landet. Derfor kunne det være skønt at invitere ham med på Retro Gusto, som han har fablet om længe.

 • Reply Lei J 29.03.2012 at 20:08

  Hej Trine,
  Har du egentlig fundet en vinder?

  • Reply Trine 29.03.2012 at 20:44

   Ja vinderen har fået besked:)

  You Might Also Like