« topshop style contest – winners
RebekkaRebkka Give Away »
18.12.2013random

christmas parties

be-fashionable

Noget af det bedste ved julen er for mig julefrokoster. Jeg elsker det.. både når de er traditionelle, men også hvis de er utraditionelle. I morgen skal jeg til den sidste inden jul, og denne gang er det med webshoppen be-fashionable som har inviteret mig og 2 andre skønne bloggere til middag med tilhørende pakkeleg! Og det er dér I kommer ind i billedet. Vi holder pakkeleg på instagram i morgen, og de pakker jeg vinder, vinder en af jer også. Følg med i morgen aften omkring kl 20 på min instagram @trineswardrobe.

 

 

(Visited 152 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP 20.12.2013 at 17:51

    De er virkelig smukke :D

  • You Might Also Like