« The Bathroom renovation
Opskrift svampet banankage med birkes og chokolade »
Sponsored by Iittala 31.05.2017FOOD INTERIOR

Det perfekte sommer kagebord

Det er sæson for lækre bær og ikke mindst at sidde udenfor, og de to ting kombinerede jeg i mandags, hvor der gik den-store-bagedyst over den herhjemme. Ret impulsivt inviterede vi mine svigerforældre på pavlova som er en af mine absolutte yndlings sommerkager. Og sjovt nok, er det faktisk anden gang jeg bager den på kort tid – sidst var dagen, hvor det her skete

Anledningen for mit kagebageri var, udover en preggo-sukkertrang, at jeg ville indvie en masse nyt pænt service fra Iittala – særligt mit nye kagefad – sådan et har jeg ikke ejet før nu.

| Kagefad Iittala (HER) | Kagespade Iittala (HER) | Vase Iittala, Alvar Aalto (HER) |

Kagefadet er fra Iittalas Kastehelmi serie. En glasserie, der er dekoreret med de flotteste små glas bobler, og hvor man kan få alt fra tallerkner, fade og vandglas i alle regnbuens farver.

Jo længere jeg ryger op i 20’erne, jo mere interesserer borddækning mig, sådan helt generelt. Det er lidt ligesom gaveindpakning – jeg værdsætter selv virkelig at modtage en flot indpakket gave, ligesom jeg værdsætter at komme hjem til folk, der har dækket et smukt bord med friske blomster.

Mad smager bedre når det bliver indtaget af pænt service, sådan har jeg det i hvert fald :)

| Stofserviettter Iittala x Issey Miyake (HER) | Kagetallerken Iittala (HER) |
| Teske Iittala (HER) | Kaffekop Iittala x Issey Miyake (HER) | Skål Iittala (HER) |

En af mine nyeste fascinationer når det kommer til borddækning er stofservietter – en ting jeg aldrig troede jeg ville gide, men det er jo så lækkert og pænt kontra en tynd papirserviet. Jeg havde pyntet de smukke Iittala x Issey Miyake stofservietter i henholdsvis grå og lyserød med blomster.

Man bliver glad af farve. Du kan finde al den smukke service på Iittalas hjemmeside HER eller hos en af Iittalas 300 danske forhandlere – se forhandlerliste HER

(Visited 3,378 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Sarah 01.06.2017 at 14:09

  Hvor er det bare et smukt bord og kagen ser alt for lækker ud

 • Reply the pink pineapple 02.06.2017 at 04:15

  Great post
  The pink pineapple
  New post:http://thepinkpineappleblog.blogspot.com/

 • You Might Also Like