« A new pink couch
Det perfekte sommer kagebord »
Copenhagen 16.05.2017INTERIOR

The Bathroom renovation

Vi gjorde det også i vores tidligere lejlighed, og nu er vi igang i vores nuværende hjem – den store badeværelsesrenovering. Et projekt man altid undervurder både tidsmæssigt og ikke mindst økonomisk, men til gengæld et rum der bliver super rart når det er klar – ikke mindst fordi vi får badekar, og det tænker jeg bliver et hit både for min gravide krop, men også for vores kommende datter.

Jeg laver et seperat indlæg om vores tanker, valg og ikke mindst det færdige resultat når vi bliver færdige, men indtil da kan I se nogle af de billeder jeg havde i min inspirationsmappe. Det bliver ikke ligeså vildt som billederne her, men vi har plukket lidt hist og pist, og jeg glæder mig sådan til at se det endelige resultat.


The big renovation of our bathroom has begun, and even though we’ve tried it before – we’ve totally forgotten what a huge project it is to renovate a bathroom.

I can’t wait to share the final result, but until then here’s some of the pictures from my inspiration folder.


(Visited 4,518 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply katrine 16.05.2017 at 17:53

    wauw, det er nogle fede farver. særligt det “laksefarvede marmor” eller hvad den farve nu hedder. Det bliver sikkert super flot. Vi er netop blevet færdige med vores nye badeværelse med grønt marmor, og vi elsker farven og udtrykket, og at det hele ikke bare er kedeligt hvidt i hvidt. Glæder mig til du viser mere fra processen. vh katrine

  • You Might Also Like