« GRLPWR
Glitter and Leopard »
Paris 10.03.2017ME OUTFITS

A day in my favourite city

 

Ligeså fyldt min onsdag i Paris var med planer (læs om den HER), ligeså stille var min torsdag i Paris. Jeg havde blot et enkelt frokost møde og ellers havde jeg hele dagen til blot at slentre rundt i de solrige små gader og store flotte parker i min yndlings by over dem alle – Paris.

Næsten intet er bedre end at vågne op til en hel klar forårsdag i Paris.


Morning in Paris

Der er noget særligt over morgener i storbyer, sådan helt generelt. De lidt tomme gader og ikke mindst duften af kaffe og nybagt brød.


I love getting up early when I’m visiting a city. There’s something quite magical about the atmosphere – the empty streets and the smell of coffee and freshly baked bread.

Ved 14 tiden mødtes jeg op med Five Units til frokost på et andet obligatorisk spisested når jeg besøger Paris – nemlig Café Charlot i Marais. Normalt ville jeg gå for tataren, men det må man jo ikke spise som gravid, så det blev til en anden fransk klassiker, nemlig Chevre Chaud og fritter on the side.


I met up with Five Units for lunch at another Parisian favorite – Café Charlot in Marais. I normally go for there beef tartare, but I’m not allowed to eat red meat while I’m pregnant, so I went for another French classic, Chevre Chaud and fries on the side.

 

Og så fik jeg shoppet lidt til vores lille pige inden turen igen gik mod København. De har jo de fineste børnetøjsbutikker. Mine favoritter er Petit Bateau og Bonton.


And I did a bit baby shopping for our little girl before hitting back to Copenhagen. They got the cutest kids stores in Paris – my favorites are Petit Bateau and Bonton.

(Visited 2,348 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Pippi Hepburn 24.03.2017 at 18:13

    Absolutely still my favorite city. But I do love it only when it’s warm so you can sit in the parks and walk to cafes. Enjoy your trips!

  • You Might Also Like