« 3 goodies: Black Loafers
Eyes on: Stripes »
Paris 06.03.2017fashion week THINGS

In Paris with H&M Studio

I onsdags tog jeg med H&M på en lyntur til Paris. Jeg var der i alt lidt over 30 timer, og anledningen for mit besøg var naturligvis det store H&M Studio Show, der for første gang nogensinde var et “See Now, Buy Now” show, hvilket vil sige, at man kunne købe kollektionen, så snart den var blevet vist på catwalken.

Jeg elsker H&M af mange årsager – deres mange fantastiske designs til alle aldre, deres arbejde med conscious og så elsker jeg at selvom de er en såkaldt highstreet kæde, så arbejder de seriøst med designs og kollektioner, og har en decideret design DNA. De kopierer ikke blot og sælger billigere versioner af andre designer – som mange andre high street kæder.

Tag et kig med i min dagbog fra Paris, der byder på alt fra showbilleder, den vildeste surprise act og  et obligatorisk “must” spisested i Paris.

Pakke, pakke, pakke. De her lyserøde sager fra By Malene Birger røg bl.a. med i min lille håndbagage kuffert til Paris.


Packing, packing, packing. Among other stuff I brought these pink beauties with me from By Malene Birger.

Både Marlene fra H&M og jeg var heldigvis enige om, at man kun kan starte modeugen i Paris på én måde. Nemlig en frokost på Hotel Costes. Jeg kan sidde der i timevis og betragte mennesker, og spise deres ultra lækre tynde pomfritter.


The perfect way to start Paris Fashion Week is definitely a lunch at Hotel Costes. It’s probably one of the best people-watching-places on earth, and their fries are insanely good.

I H&M Studio SS17 pyjamas bukser og zebra sko. Jeg viser jer hele outfittet senere i dag.


In H&M Studio SS17 pants and matching zebra shoes. I’m going to share the complete look later today.


Og så blev det aften. Efter middag på Café Ruc kørte vi over til Tennis Club de Paris, hvor showet blev afholdt. Og det var fuldkommen ligeså magisk som man kunne forvente plus lidt (ok meget) til :) Der var blomster over alt, slikboder og de flotteste drinks. Showstart var 21.30 og her gik der de smukkeste og ikke mindst glade modeller ned af catwalken – alle aldre og former ført an a Gigi Hadid. Kollektionen består af items både til mænd og damer – alt i pink, hvid og sort. Kollektionen er inspireret af ballet og er et miks af feminine bomuldsblondekjoler og mere sporty nylon items – mega sejt.


After dinner af Café Ruc we went to Tennis Club de Paris which was the location of the H&M Studio SS17 show. The show and surroundings were even more magical than you could imagine – there were flowers and candy everywhere. The show started at 21.30 and the catwalk was full of beautiful smiling models wearing pink, white and black ballet and sport inspired pieces.

Noget andet der var sejt, var hele afslutningen på showet. Surprise live act af The Weeknd.


The show ended with a surprise act by The Weeknd, so cool!

Her er mine 6 favorit looks. Jeg elskede den simple kollektion, der var holdt i ensfarvede outfits men med masser af fine detaljer. Hele kollektionen kan som sagt købes nu i udvalgte H&M butikker og online HER


This was my 6 favourite looks from the collection. You can get it in selected H&M stores and online HERE

(Visited 2,002 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Jeanette 06.03.2017 at 09:43

  Den hvide korte tætsiddende kjole, med de flotte trompetærmer, kan jeg ikke finde nogen steder. Ved du om den ikke har været sat til salg? :-)

  • Reply Trine 06.03.2017 at 12:15

   Hej Jeanette

   Det er en skjorte der er inde på siden og hedder blondebluse i bomuld og står til 799, men den er desværre allerede udsolgt..
   og så en kjole udenover som også er derinde :)

   KH

  You Might Also Like