« Save money – Trines Wardrobe Care
ASOS Beauty Junkie »
15.08.2014health inspiration ME

Casall Sculpture Army

casall

Som jeg allerede har fortalt jer er jeg den danske ambassadør for Casall Sculpture, et ambassadørskab jeg takkede ja til inden jeg var begyndt at træne igen.. Jeg løb en tur en gang i mellem og lavede lidt øvelser derhjemme i stuen – Ofte lidt halvhjertet, og ovenpå et par festivaler og to uger på Sardinien følte jeg mig mere klar end nogensinde før til at gøre noget for min krop og komme i ordentlig form. Derfor opstod #thesquatbuttchallenge som jeg kører med min personlige træner Sara og jeg bliver gladere og gladere for at træne for hver gang jeg kommer afsted, og specielt i takt med, at jeg kan mærke min kondition bliver bedre og de allerede ret store forandringer man kan se på min krop.

Jeg har virkelig fundet ud af vigtigheden i at lave en ‘challenge’ – altså at have nogle konkrete mål man skal nå på en given periode. Særligt fordi det er meget mere overskueligt og motiverende at sige ‘ok den næste måned giver jeg den fuld gas og jeg vil træne 3-4 gange om ugen’ og når den måned så er ovre kan man sætte sig et nyt mål.

Fra på mandag har jeg en ekstra challenge nemlig en 4 ugers Casall Sculpture Work Out som I også kan joine derhjemme. Jeg og 4 skandinaviske bloggere har været i Stockholm og lave træningsvideoer som I kan følge hjemmefra og som træner hele kroppen både styrke og kondition. Det er helt gratis, hvis I signer jer op – Find Casall Sculpture Army HER

.. Det er kun 4 uger, og hvis jeg kan (tog en morgentræning kl 7 igen i dag, og det strider altså mod naturenlovene;) så kan I også :)

I’m the Danish ambassador of Casall Sculpture and the next 4 weeks I’ll be joining the The Casall Sculpture Challenge – 4 weeks of hard training starts on Monday, and you can join too. Me and 4 other Scandinavian bloggers have made some exercise tutorials that you can get free access to if you join The Casall Sculpture Army HERE – Lets do this – find it HERE

(Visited 201 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply Cecilie 15.08.2014 at 12:39

  Mega sejt. Jeg er på :D

 • Reply STYLONYM 15.08.2014 at 13:49

  Awesome, looks really good!

  X STYLONYM http://www.stylonym.blogspot.com

 • Reply Dominique 15.08.2014 at 20:18

  gorgeous
  xxxx
  http://www.dominiquecandido.com

 • Reply summer house at TRINE'S WARDROBE 23.08.2014 at 11:32

  […] Desuden så husk at I stadig kan melde jer ind i Casall Sculpture army og komme i form med mig og 3 andre Skandinaviske bloggere – læs mere HER […]

 • You Might Also Like