« My fashion week essentials
Casall Sculpture Army »
12.08.2014BEAUTY ME

Save money – Trines Wardrobe Care

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wuhuu, I denne uge og næste uge kører jeg i samarbejde med Matas kampagne på både min hudpleje serie og mine hårprodukter.
Det betyder at man de næste uger sparer 20 kr på mine hudprodukter og 10 kr. på mine hårprodukter i alle Matas butikker og selvfølgelig også online på Matas webshop. En oplagt mulighed for at prøve mine produkter eller fylde badeværelset op, hvis man allerede har nogle favoritter ;) find kampagnen HER

Wuhuu the next two weeks we’re offering discounts on both my skin care line and hair care line in Matas stores all over Denmark and on their webshop HERE

(Visited 424 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

8 Comments

 • Reply Dominique 12.08.2014 at 14:13

  oeeeeh!

  xxxx
  http://www.dominiquecandido.com

 • Reply Ida 12.08.2014 at 15:30

  Yay! Saltvandssprayen er blevet en ny og uundværlig favorit herhjemme.

 • Reply line 12.08.2014 at 22:51

  Spændende! Elsker dine produkter :-)

  Er også lidt nysgerrig for at høre, hvordan det går med din kæreste på medicinstudiet? Hvor langt er han, og ved han, hvad han vil specialisere sig i? Jeg er nemlig lige blevet optaget på medicin, så er såå glad!

  • Reply Trine 14.08.2014 at 11:43

   Hej Line

   Det er ikke for at være uhøflig, men har svaret på det spørgsmål de to andre gange du har spurgt i andre indlæg :)

   KH Trine

 • Reply Lise 13.08.2014 at 09:02

  Jeg har lige købt din ansigtscreme, serum og eye roll-on’en. Virkelig gode produkter! Var nervøs for, om arganolien ville blive for meget for min kombinerede hud, men det spiller rigtig godt! Har ret travlt med en opgave, og eye roll-on’en bliver brugt flittigt. Den er dejligt kølende – rart, når man er træt!

  Jeg tror jeg kastede mig ud i din hudplejelinje, fordi jeg godt kunne lide fornemmelsen af, at du havde gennemtestet produkterne.. Så det var ikke bare en tilfældig creme som sådan, men “et rigtigt menneske” havde brugt det, og sagt god for det.

  Dog må jeg være efter Matas! Butikken i Frederiksberg centeret havde slet ikke dine hudprodukter, og Matas på Falkoner Allé havde sat dem på en hylde helt nede ved gulvet – de fortjener en bedre plads!

  • Reply Trine 14.08.2014 at 11:45

   Hej Lise

   Først og fremmest 1000 tak for din søde kommentar.

   Det er virkelig dejligt at høre det skinner igennem, at jeg har testet og knoklet med de produkter i virkelig lang tid, og at du er vild med resultatet varmer helt inde i hjertet :) Jeg bruger selv slet ikke andre produkter end mine egne.

   Tusind tak for feedback med butikkerne – vi er opmærksomme på at de ikke er vildt godt placeret alle steder, og prøver at arbejde på at forbedre det :)

   Hav en dejlig dag
   KH Trine

 • Reply Molly 13.08.2014 at 15:34

  Har facial mist, face cream og micellar cleasing water! De er alle tre fantastisk, men din micellar cleasing water slår alt!
  En øjenmakeupfjerner som kan fjerne vandfast mascara uden det svir! Du er jo genial.

  • Reply Trine 14.08.2014 at 11:45

   TAK Molly, hvor er det dejligt at høre

   <3

  You Might Also Like