« Beach time
A year ago / July »
Copenhagen 15.07.2017THINGS TRAVELS

3 goodies: Travel Light – Cabin Trolley

Jeg er ikke den bedste travel-light type og jeg tænker blot det bliver endnu svære med lille pigen! Det er dog noget jeg virkelig gerne vil blive bedre til, og jeg tænker, at hvis jeg nu havde en virkelig pæn håndbagage trolley, så ville motivationen måske være større ;)

Øverst på ønskelisten er en klassisk LV trolley – eller deres nye model som er den jeg har vist her.


I’m quite bad at traveling light, but maybe a pretty  cabin trolley will motivate me in trying at least. 

| 1. LOUIS VUUTTON (here) | 2. RIMOWA (here) | 3. BY MALENE BIRGER (here) |

Der er brugt reklamelinks i indlægget.
(Visited 1,150 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like