« 3 goodies: Travel Light – Cabin Trolley
And there she was <3 »
20.07.2017ME TRAVELS

A year ago / July

Der er ret så stor forskel på hvordan juli 2017 ser ud kontra  juli 2016. Sidste år var vi på tour med Grøn Koncert, vi var på Sicilien, på Bornholm og tilbragte aftener med grill og venner.

Juli 2017 er uden sammenligning den bedste måned i mit liv – den første måned med vores lille baby, men derfor er det stadig skønt at se tilbage på billeder fra sidste år. Tænk at vi dér ikke havde nogen anelse om, at vi et år senere vil stå med den smukkeste skabning i vores hænder – jeg elsker virkelig livet.


The difference between July 2016 and July 2017 is enormous. Last year I went on festival tour with my boyfriend, we spent two weeks on Sicily, went to Bornholm and spent all nights with barbecue and friends. This year we’re spending July at home – just me, Nicholas and our precious, beautiful baby. 

July 2017 is without a doubt the most amazing and special month of my life, but July 2016 wasn’t bad either – here’s some of the highlights from last year.

Juli måned startede på yndlings Sicilien, hvor vi tilbragte 14 dage.


We kicked of July with two week’s vacation on Sicily.

Jeg kan slet ikke vente til september, hvor vi igen skal til Italien – nu som en lille familie..


This September we’re going back to Italy, and I can’t wait for our first vacay as a small family.


Sidste års yndlings kjole var denne fra Baum und Pferdgarten – den kunne godt snuppe et år mere som favorit, faktisk.


My favorite dress last year was this one from Baum und Pferdgarten.

Tilbage i København, hvor temperaturene var lave, men isene smagte godt, og Pokemon GO var den nye helt store dille. Jeg prøvede én gang, hvor det crashede konstant, og så gad jeg ikke mere af det.


Back in Copenhagen were the temperature was lower, but at least the ice cream was good.


På trods af det halv dårlige vejr grillede vi en masse fisk, spiste morgenmad udenfor og drak modelos og spiste chips med guacamole.

Senere i juli tog vi til Bornholm, hvor vi var inviteret til vores ven Pelles 30 års fødselsdag.


Then we went to Bornholm to celebrate our friend Pelle’s dirty 30.


Det var mit første besøg på Bornholm, og jeg blev totalt forelsket i øen. Vi havde den bedste og mest festlige weekend, hvor vi nåede alt fra middag på Nordlandet, besøg på Hammershus, charcuteri på Melsted Badehotel, rundtur i partybus på øen og fødselsdagsfest på Gæstgiveren og derefter kæmpe fest på Røgeriet. Jeg skal totalt tilbage til Bornholm næste sommer.


It was my first time visiting Bornholm – which is an island between Denmark and Sweden, and I’m definitely going back really soon. The nature is amazing!

(Visited 4,653 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Clara Lange 20.07.2017 at 17:04

  Hvor er bukserne, du har på på billedet “Tilbage i København…”, fra? Det er så ikke sikkert, at de kan fås længere, men jeg prøver alligevel!
  Og så STORT tillykke med jeres datter ;-)

  • Reply Trine 20.07.2017 at 18:21

   Hej Clara
   Tusind tak <3
   Jeg kan ikke lige finde det indlæg du snakker om - send gerne link, så kan jeg tjekke hvad det er for nogle bukser :)
   KH Trine

  You Might Also Like