« En Blå Mandag med Zoneterapi og Japansk Lifting hos Krop v/ Carina Kilhof
Golden Friday »
10.12.2015ME

10 random facts part II

randomfacts

1. Min højre fod er en halv centimeter længere end min venstre. Har hørt det er ret normalt, men ikke desto mindre er det ret irriterende

2. Jeg elsker morgenmad så meget, at jeg ofte spiser det til frokost også, hvis jeg altså arbejder hjemmefra.

3. Da jeg var yngre troede jeg at jeg som 27 årig ville have 2 børn og en bil. På nuværende tidspunkt har jeg hverken bil eller børn, men heldigvis en stor dejlig lejlighed og en endnu dejligere kæreste

4. James Bond Spectre var den første Bond film jeg nogensinde har set – med undtagelse af en enkelt fra Pierce Brosnan tiden som jeg så med min bror og far i biffen.. eller jeg så intet, for jeg sov. Var til gengæld kæmpe fan af Spectre

5. I år har jeg haft mellem 2 og 3 måneders rejsedage væk fra København

6. Jeg elsker jul. Alt ved det faktisk – at pynte op, familiehygge, klippe klistre, julefrokoster, levende lys og lyskæder udenfor, at få gaver og allermest elsker jeg at give gaver. Ok den havde I måske set komme med al den julestemning :)

7. Jeg træner stadig 2 gange om ugen med min personlig træner Sara, og det er virkelig den bedste investering jeg nogensinde har gjort.

8. Jeg er blevet ‘så gammel’, at jeg til hver en tid hellere vil sidde og spise god mad og drikke vin med venner end jeg vil stå på en klub.

9. Jeg ser egentlig ikke særlligt meget TV, men intet kan stoppe mig i at se mine to yndlings tv programmer Kender Du Typen og Gift ved første blik. Kan slet ikke overskue at Gift ved første blik er færdig nu.

10. Og Ja, jeg elsker også Sorry med Justin Bieber :D

…… Læs 10 andre ‘random facts’ om mig HER

(Visited 3,613 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply Ida 10.12.2015 at 11:28

  Årh jeg elsker også Kender du typen og Gift ved første blik! Som nyudflytter har jeg valgt kun at se DR tv på vores Smart Tv, da jeg sådan set ikke har brug for de andre kanaler ;-) Hvilke dele af Kender du typen kan du bedst lide? Og smid meget gerne nogle tips til nye tilflyttere til København!

 • Reply Rena 10.12.2015 at 11:42

  I think it is very clever to have a personal trainer, I should have one, too :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Marianne 10.12.2015 at 12:08

  Jeg er så meget med på nummer ni og ti – Kender Du Typen er jo så godt et program! Det er nærmest lige så godt som Hammerslag, det burde du overveje.

 • Reply Anne-Sofie 10.12.2015 at 21:17

  Hey Trine, jeg er rimelig interesseret i, hvilken ungdomsuddannelse du tog, eller om du overhovedet tog nogen? elsker at læse med herinde :)

 • You Might Also Like