« A Big Cosy Knit
10 random facts part II »
Copenhagen 08.12.2015health ME

En Blå Mandag med Zoneterapi og Japansk Lifting hos Krop v/ Carina Kilhof

stinegoyaleatherjacket

Jeg havde en ret fed dag i går. Jeg startede ugen med japansk lifting og zoneterapi hos Krop v/ Carina Kilhof. Det var min anden behandling med japansk lifting og tredje gang jeg var til zoneterapi hos Carina, og jeg er virkelig glad for det, så glad at jeg tænker i nærmeste fremtid at lave et indlæg kun om det.

Efter jeg havde ligget og drømt mig væk mens mit hoved blev masseret og behandlet med den ene skønne olie efter den anden, sugekopper og mineralske sten, så var det min kærestes tur. Jeg havde givet ham en times japansk lifting i adventsgave, og for mænd var det også et hit, skulle jeg hilse at sige :)

stinegoyaleatherjacket stinegoyaleatherjacket

Derefter spiste jeg frokost og fik købt en del julegaver, så rart. Mandagens outfit bestod af blå læderjakke fra Stine Goya, rullekrave fra Monki, jeans fra Topshop, strømper fra Ganni og New Balance sneakers.

Yesterday I had a pretty awesome day starting with an one and a half hour treatment with both zone therapy and Japanese lifting at my favorite spot Krop V/ Carina Kilhof.

Then I had lunch and went for some Christmas gifts shopping. I wore a blue leather jacket from Stine Goya, turtleneck from Monki, jeans from Topshop, Ganni socks and New Balance sneakers.

(Visited 2,018 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply Rena 08.12.2015 at 12:33

  Your blue leather jacket is simply perfect!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  • Reply Trine 09.12.2015 at 17:54

   Thank you Rena
   x Trine

 • Reply BY STERUP 09.12.2015 at 13:21

  Super fedt outfit :D

  http://www.bysterup.dk

  • Reply Trine 09.12.2015 at 17:54

   Tusind tak :)

  You Might Also Like