« Welcome inside Trine’s Wardrobe ;)
Weekend trip to Amsterdam »
28.05.2015BEAUTY ME

Trine’s Wardrobe After Workout Dry Shampoo

TWdry

Nu er mine 3 nye hårprodukter efterhånden landet i alle Matas butikker og ikke mindst online HER, så nu er det tid til, at jeg fortæller lidt mere om hvert af dem, og jeg vil lægge ud med at fortælle lidt om den ene af mine to nye Dry Shampoos, nemlig After Workout Dry Shampoo.

Jeg er mildt sagt selv rimeligt meget op at køre over det her produkt – det er jeg selvfølgelig over dem alle (jeg bruger KUN mine egne produkter) – men den her redder mig så meget mange gange om ugen.

Når jeg udvikler produkter tager jeg altid udgangspunkt i mine egne behov, og efter jeg i sommer begyndte at træne regelmæssigt, så fandt jeg ud af at det selvfølgelig også betød, at mit hår trængte til langt flere hårvask. Problemet er bare, at jeg ALTID lufttørrer mit hår, og hvis jeg fx. har en morgentræning, så er der ikke just tid til at mit hår skal tørre naturligt.

Jeg ELSKER Dry Shampoo og bruger dem selv flittigt til at skabe volumen og fjerne det værste fedt fra hovedbunden, men når jeg har trænet, så dur en almindelig dry shampoo ikke. Det er som om ‘pulveret’ og svedigt hår ikke spiller 100.

Derfor satte jeg mig for at lave en dry shampoo som var specielt god til situationer, hvor du gerne vil have dit hår renset for sved, have et ny-vasket-look, men uden at der bliver tilføjet volumen.

Og TA DAA, efter virkelig lang tids test af både mig og mine trænings veninder, så blev jeg til freds, og har nu den perfekte Dry Shampoo til formålet.

Trine’s Wardrobe After Workout Dry Shampoo er naturligvis uden parabener og i modsætningen til den orange dry shampoo er den også uden parfume og så er den helt usynlig.

Den koster 99 kr kan fås i Sephora og Matas og på Matas webshop HER

Jeg bruger den som regel på følgende måde: Jeg træner generelt med en høj hestehale, og når jeg kommer ud i omklædningsrummet efter træning, så lader jeg hestehalen blive og sprayer hele hovedbunden med After Workout Dry Shampoo. Vasker min krop og så tager jeg hestehalen ud.

Billedet er taget af min seje PT Sara aka Healthy Skinny Bitch som selvfølgelig også bruger den :)

 

I’m ready with 3 new hair products, and I’m so excited. The products have finally landed in all Sephora stores and Matas stores (unfortunately only in Denmark) and I thought I’ll start by introducing my After Workout Dry Shampoo.

I only use my own products, and I love every single one, but right now I’m extra excited about this product since it saves my hair at least 2 or 3 times a week.

Because after I started working out on a regular basis I obviously needed to wash my hair more often. The problem about that is that I only air dry my hair, and that can take quit some time.

Therefore I wanted to invent a product that could save me a hair wash but still make my hair look fresh and newly washed. I love regular dry shampoo and use them all the time to add volume to my hair, but a sweaty scalp and the powder in a dry shampoo is not a good combination.

My new After Workout Dry Shampoo is free of powder, parabens and perfume and totally invisible, and it’s literally a hair-saviour after a tough workout.

(Visited 1,110 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply helene 29.05.2015 at 11:35

    ENDELIG! En tørshampoo uden parfume! Har ledt i evigheder efter en, fordi dem med parfume giver mig køle i hårbunden. Glæder mig helt vildt til at prøve den!

  • You Might Also Like