« Things I like #10
More items added to the shop »
10.01.2015health inspiration ME

Træningtøj – 9 udsalgsfavoritter / Workout wear – 9 Sale favorites

workoutsale

1. TOP Adidas by Stella McCartney HERE – 2. SNEAKERS Nike HERE – 3. CAP Adidas HERE – 4. TIGHTS Adidas HERE
5. SPORTS BRA T By Alexander Wang HERE – 6. JACKET Adidas by Stella McCartney HERE – 7. TIGHTS Adidas by Stella McCartney HERE – 8. SNEAKERS Adidas by Stella McCartney HERE – 9. SHORTS Nike HERE (ad links)

Jeg har ikke købt en eneste ting på udsalg i år… Faktisk hader jeg lidt udsalg, medmindre man har udset sig en speciel ting som man så pludselig kan købe med kæmpe besparelse, men det med at stå og rode i bunker af tøj orker jeg ikke.. Udsalg online er dog en hel anden ting, og lige nu er jeg faktisk mest interesseret i at købe lidt nyt træningstøj til at indvie året med. Jeg ELSKER Adidas by Stella McCartney, og hvor det normalt er virkelig dyrt, er der så mange penge at spare på mange af tingene lige nu. Og så vil jeg lige give verdens største anbefaling til træningsskoene fra Nike HER. Jeg har 3 par i forskellige farver og det er virkelig de bedste der findes.

ENGLISH RECAPI haven’t bought a single thing during the sale.. Actually I’m not really a fan of sale unless you have one specific thing you really want and suddenly it’s half price.. I think it’s because I hate the chaotic atmosphere during sale time! But sale online is an completely other story – I love that, and right now I’m looking at different workout stuff.. I’m sure my workout would be a bit more awesome if I had the 9 things above ;)

(Visited 300 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

6 Comments

 • Reply Jeanne 10.01.2015 at 15:26

  Lovely workout gear!
  ♥♥♥
  Jeanne
  http://fashionmusingsdiary.com

  • Reply Trine 12.01.2015 at 16:03

   Thank you Jeanne

 • Reply Lis Hansen 11.01.2015 at 00:37

  Åh, nogle lækre træningsitems! Helt klart nogle fornuftige items at finde på udsalg. Jeg er helt vild med Nike-skoene, og kunne let fristes til at investere i endnu et par!

  • Reply Trine 12.01.2015 at 16:03

   De er virkelig også gode!! :)

 • Reply Mette 22.01.2015 at 22:10

  Smukt nyt træningstøj er nu noget af den bedste træningsmotivation ;) Jeg har tænkt på om du har nogle gode tips til hudpleje i forbindelse med træning – med de skønne produkter du laver må du jo have en del forstand på det ;).. Renser du fx din hud 3 gange om dagen de dage du træner? For så kan jeg godt føle min hud bliver ‘overrenset’.. Men jeg er også nødt til at gøre et eller andet for at undgå at sved tilstopper mine porer, og bare skylde med vand føler jeg udtørrer mere end det gavner.. Som du kan høre lidt af en krise! Du er fantastisk dygtig og er dybt imponeret over alle de projekter du har kørende samtidig med du har et meget socialt liv :)

 • Reply Sportswear on Sale at TRINE'S WARDROBE 13.07.2015 at 15:16

  […] er udsalgstid, og jeg har traditionen tro absolut intet købt. Til gengæld kunne min såkaldte fitness garderobe godt bruge en update. Om 10 […]

 • You Might Also Like