« En ny uge, et orangeri og den perfekte taskestørrelse
En juletradition og et outfit »
Sponsored by ORLO 28.11.2017OUTFITS

Tid til juleforberdelser

Aldrig har jeg været i så dårlig tid når det kommer til juleplanlægning som i år. Det er naturligvis fordi jeg bruger det meste tid på Roberta og arbejde.  Og i stedet for at tænke på at pynte op, så handler det mere om at rydde op herhjemme.. legetøj og legetæpper osv.

I slutningen af ugen  og allersenest i weekenden går det dog løs. Jeg elsker nemlig jul og jeg elsker at pynte op herhjemme, og så må det da også snart være tid til årets første kop glögg og æbleskiver.

Hvor langt er I nået?

I’ve never been in such bad time when it comes to Christmas preparations. I guess it’s because I got my hands full with Roberta, but this weekend I’m going to decorate our house – since I love Christmas.

Mit ur fra Orlo

Her kommer lige mit outfit fra igår. Iført masser af striber og så mit elskede ur fra Orlo – Nogle har spurgt til modellen, og det hedder Ossel.

Here’s my look from yesterday where I wore loads of stripes and my favorite Orlo watch. The model is called Ossel.

(Visited 2,363 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like