« Opskrift Saltkaramel Marengs
Flere tilføjelser til ønskesedlen »
Frederiksberg C 26.10.2017FOOD

Thursday Tip: OLIOLI Poké bar

En af de ting jeg desværre ikke nåede, da vi tidligere på året var i L.A. var at besøge en af de hypede Poké barer.  En Poké Bar er kort fortalt et sted, der serverer Hawaiiansk fiske salat, som mest af alt minder om dekonstrueret sushi.
Ris, rå fisk og en masse friske rå grøntsager i en bowl – super lækkert, sundt og friskt.

Jeg havde egentlig glemt alt om konceptet indtil jeg for lidt tid siden i mit nabolag så, at der skulle åbne et sted, der hedder OLIOLI. Jeg søgte med det samme på hvad det var for noget, og så til min kæmpe glæde at det var Danmarks første Poké Bar der skulle åbne totalt kort fra hvor jeg bor, hvor heldig kan man være!!

De åbnede så i sidste uge, og søndag aften hvor vi kom hjem fra Skagen gik vi forbi og fik hver vores Poké bowl med hjem! Der er 6 forskellige typer bowls – nogle med fisk, vegetariske og nogle med kød, og derudover er der også mulighed for selv at kombinere sin bowl. Vi gik begge for lakseversionen – Nichos med ris og jeg valgte den lettere version med blomkålsris, og det var så lækkert,

Kæmpe anbefaling herfra.
OLIOLI
Gammel Kongevej 169, st.
1850 Frederiksberg C 

 

(Visited 3,958 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Camilla 26.10.2017 at 13:04

    Jeg er vild med poké bowls og er så heldig at have intet mindre end 5 forskellige steder, hvor man kan købe det i en radius af 15 minutters gang fra mit hjem her i Amsterdam :D Dejligt det nu også er muligt at få det, når jeg er hjemme i Danmark!

  • You Might Also Like