« Gravid outfits
Ankelkæder, guld og bare ben »
Sponsored by NA-KD 28.07.2017OUTFITS

At have talje igen, og den perfekte slå-om kjole.

Selvom jeg elskede at være gravid, så må jeg indrømme jeg virkelig også elsker det faktum, at jeg ikke er gravid længere!

Både rent fysisk er det lækkert ikke at føle sig “så tung” og så er det virkelig rart endelig at kunne i klæde sig alt mit gamle tøj og generelt tøj med en talje.


Even though I loved being pregnant, I really love the fact that I’m not pregnant anymore! It feels amazing finally getting to wear whatever I want, and I’ve especially been looking forward to wear something with a waist.

| DRESS NA-KD (here) |  EARRINGS NA-KD (here) | 

En af de ting jeg især har glædet mig til at have på er slå om kjoler som vitterligt må være et af de mest flatterende beklædningsdele nogensinde – lige meget hvilken type krop man har, og jeg synes de er perfekte her til sommer, men også til vinterens fester, faktisk – hvis man tænker lidt frem…

Selvom sommeren ikke just indbyder til bare ben vil jeg holde fredag i den her skønhed fra NA-KD, og lige nu kan du få 20% på den og resten af deres ret opturs sortiment ved at bruge koden: trine20

One of the things I’ve especially been looking forward to wearing is wrap dresses – since I’m obsessed with them right now.

I just got this perfect piece from NA-KD and even though it’s still not Summer here in Copenhagen I’m planing on wearing it today… to at least get a little Summer vibe. 

You can get it too and right now I’m offering 20 percent discount on anything on NA-KD.com – just use the code trine20

| DRESS NA-KD (here) |  SUNGLASSED NA-KD (here) | 

Koden virker nu og de næste 48 timer, og man skal nok slå ret hurtigt til… for alle pæne wrap kjoler er blevet udsolgt på 0,5 gennem sommeren.
Mine solbriller er desuden også derfra og det er de pæne røde øreringe også (de fås også i pink og gul), og jeg har også anskaffet mig de her overdrevet pæne gule sandaler.

Udover NA-KD’s eget mærke kan du også få 20% på bl.a. Baum und Pferdgarten, New Balance, Filippa K, Dagmar, Levi’s og Stine Goya. Find det hele HER og husk at brug koden trine20


The discount code is valid for the next 48 hours so hurry up. Besides the beautiful wrap dress both earrings and sunglasses are from NA-KD too, and I also had to have these yellow sandals HERE

Furthermore you can shop some of my favorite brands such as Baum und Pferdgarten, New Balance, Filippa K, Dagmar, Levi’s & Stine Goya. Check it out HERE and remember to use the code trine20

(Visited 8,415 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

8 Comments

 • Reply Clara 28.07.2017 at 13:49

  Hold nu op! Det er imponerende hurtigt, du har fået din talje igen. Er det ikke? Jeg fødte selv ved kejsersnit for en uge siden, og jeg synes der er lang vej, til taljen er tilbage ? Har du nogle gode råd? Du ser bragende ud!

  • Reply Trine 30.07.2017 at 11:42

   Hej Clara,
   Tak for din søde kommentar, og tillykke med baby <3
   Det er gået overraskende hurtigt jo - meeeen min krop er nu ikke tilbage som før graviditeten endnu - det ville næsten være for vildt.
   Jeg har ærlig talt ingen ting gjort andet end at gå lidt ture og så ammet en masse, tror det sidste har gjort meget, og så tog jeg heller ikke specielt mange kilo på under selve min graviditet.
   KH Trine

 • Reply Maja 28.07.2017 at 14:25

  Den er flot! Hvordan er den i størrelsen? :-)

  • Reply Trine 30.07.2017 at 11:42

   Hej Maja
   Den er helt normal i størrelsen – min er small :)
   KH Trine

 • Reply Sara Rostrup 29.07.2017 at 19:09

  Rimelig vild mama style der!! Du ser fantastisk ud smukke!!!

  • Reply Trine 30.07.2017 at 11:42

   Hvor er du sød, tak <3
   Glæder mig til du skal møde hende snaet
   Kys

 • Reply Stine 30.07.2017 at 00:02

  Wow smuk, så kort tid efter!
  Her 10 måneder efter jeg har født, kæmper jeg stadig med mavemuskler, der ikke vil samle sig igen og ekstra kilo, der ikke vil væk!

  • Reply Trine 30.07.2017 at 11:44

   Tusind tak Stine <3
   Jeg er spændt på mine mavemuskler - jeg har slet ikke brugt dem endnu, og tænker at vente i ret lang tid med at træne, så de kan få tid til at samle sig. Håber snart dine samler sig, men det vigtigste er trods alt at man har groet og født et barn <3
   KH Trine

  You Might Also Like