« mit hår.
dior’s 219. »
21.08.2009BEAUTY

svar på hår-spørgsmålene.

Hvor går du til frisøren henne?
Jeg går til frisøren hos John Birret i frederiks allé. Jeg bruger Tine som har en fantastisk forståelse for hår.
 
Hvor tit bliver du klippet?
Jeg bliver klippet ca. hver 4-5 måned. Det er en skrøne at håret skulle vokse hurtigere ved, at man bliver klippet hver 3 måned, så det er jeg gået fra.
 
Farver du det, og i så fald, hvornår har du farvet det sidst?
Jeg havde en periode for 1½ års tid siden, hvor jeg farvede det lidt mørkere med skyllefarve Det har jeg virkelig  fortrudt siden – for farve er og bliver ikke godt for håret.
Sidst jeg fik det farvet var i februar måned, hvor jeg fik lavet nogle små lysninger i håret for at få min naturlige farve tilbage… og fra nu af har jeg ikke tænkt mig at farve det før det bliver gråt;)
 
Bruger du nogen form for hårkur i dit hår – og i så fald, hvor ofte og hvilken? Hvilke hårprodukter sværger du til?
Redkens “all soft” serie er virkelig god til langt hår og den bruger jeg ofte, men hvis jeg som nu skal gå lidt ned i budget, da jeg begynder at studere på mandag, så er Schwarzkopf “Gliss Total Repair” et godt alternativ.
jeg bruger ca. hårkur 1 til 2 gange om ugen.
 
Hvad gør du ved det lige når du står op?
Hvor tit vasker du håret?
Jeg vasker mit hår hver anden dag, og jeg vasker det ofte om aftenen. Både fordi jeg ikke har tid til det om morgenen, og fordi jeg godt kan lide “sovekammer”-hår.
Om morgenen redder jeg det, hvis det har brug for det, ellers går jeg faktisk bare ud af døren uden at style det videre. Sommetider sprayer jeg lidt volume spray i.
 
Bruger du nogle form for styling? Krøllejern, glattejern ect. Og har du ellers gode råd?
Jeg bruger meget sjældent krølle- og glattejern.
Jeg kan bedst lide når håret ser naturligt ud, så hvis jeg vil have fald/krøller, så laver jeg to til tre fletninger når jeg er kommet ud af badet, og lader håret tørrer, hvorefter jeg redder krøllerne ud med fingrene.
Hvis jeg vil have det helt glat, så føntørrer jeg det ofte glat mens jeg redder det igennem, og derefter glatter jeg evt flagrende hår med et glattejern.
 
Jeg vil også meget gerne høre noget om stylingen, da dit hår altid ser så havfrue agtig ud (kompliment). Mit hår kommer nemlig altid til at ligne en høstak medmindre jeg glatter det.
tak :) – der er selvfølgelig meget stor forskel på hår, så derfor er det ikke sikkert, at det er det samme der virker for dig som for mig. Jeg har oplevet, at kombination af masser af god pleje (hårkur etc) og så at undgå hårtørreren er det perfekte mix, da det giver håret mere shine og fald, hvor imod håret ofte kan komme til at se lidt tørt ud, hvis man giver det for meget varme som fx. hvis man glatter det.
 
de eneste stylingprodukter jeg bruger er:
OSIS+ Dust It – den bruger jeg dog kun når vejret er koldt.
L’Oreal Studio Hot Straight Cream – når jeg glatter det.
Samt volumespray.
 
gode råd: 1. jeg prøver altid at undgå varme, hvis jeg har tid, så lufttørrer jeg mit hår – det gør virkelig en stor forskel i længden. 2. red håret så lidt som muligt, og brug gerne en extensions børste, da det er langt mere skånsomt mod håret. 3. min erfarring siger mig, at der er en grund til, at man hår fået den hårfarve som man nu har, så undgå hårfarvning – det er virkelig en fjende, hvis man har langt hår.
(Visited 292 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

6 Comments

 • Reply MIA 22.08.2009 at 11:26

  hvor skal du starte på studie henne???? er lige lidt nysgerrig :)

 • Reply Helene Vang 22.08.2009 at 18:41

  1000 tak :D

 • Reply Christina 23.08.2009 at 10:46

  Fedt med tips og tricks :)
  http://www.passionsforfashion.blogspot.com/

 • Reply Anne-sophie 30.08.2009 at 14:35

  hvor kan man finde sådan en extensions børste ? mit hår har nemlig mange lange krøller, og ser ikke lige så friskt og blødt ud vær dag. faktisk kan det se meget slidt ud.. har du ellers nogen råd til et hår som mit? (:

 • Reply Tine Barrit 20.12.2009 at 08:12

  Hej Trine
  Rigtig flot arbejde du har lavet her!
  Mange tak for de fine ord om mig( en kunde fortalte mig om din side)
  Du og T er altid meget velkommen ,jeg har glemt tlf.nr?
  Mvh.Tine Barrit

 • Reply Anne Juhl 04.01.2010 at 11:33

  Går selv til frisør hos John Birret og har altid gjort det! John og Tine kan varmt anbefales..
  de er simpelthen fantatiske med hår.
  p.s. fed blog.

 • You Might Also Like