« things I like 5
Clic H »
10.07.2014ME

summer life

Roskilde Festival virker allerede langt væk. Jeg har været i sommerhus en enkelt dag siden, været på kontoret og i går var jeg en tur i Stockholm. Jeg havde kun 3 hele timer i byen, og de blev brugt på en fotoskydning og videooptagelser for et af mine yndlings sportsmærker nemlig Casall som jeg er blevet ambassadør for. De tre timer gik med jordens hårdeste work out.. rimelig syret at tage til Stockholm for at træne, blive optaget og så tage hjem til København totalt øm i kroppen! Resten af ugen skal jeg bare bruge på arbejde.. Der er så utroligt stille i den online verden de her dage.. de fleste er vist på ferie, så man kan heldigvis lukke computeren relativt tidligt ned, og så nyde solen. Hav en dejlig solskinsdag.

Roskilde Festival already seems like weeks ago. Since Roskilde I’ve been in my boyfriend’s parents’ summerhouse, I’ve been working from my office, and yesterday I went to Stockholm. I only had 3 hours in the city and they were spend in a fitness studio. I’m the new ambassador of Casall and had to do some exercises while being recorded and furthermore I did a photoshoot. It was quite tough (but fun!) since I haven’t been working out for the last 4 weeks because of my vacation and NorthSide and Roskilde Festival. I’ll be spending the rest of the week on my office but luckily it seems like everybody is on holiday which mean I’ll probably take some of day off and enjoy the sun instead :) Have a lovely day.

trineeuroman

me on Roskilde Festival by Euroman photographer Andreas Houmann

 

(Visited 197 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

6 Comments

 • Reply Emma Chiaye 10.07.2014 at 11:57

  Åh Trine hvor er du altså smuk!

 • Reply Fashion Musings Diary 10.07.2014 at 15:19

  Beautiful pictures!
  XO
  Jeanne
  http://fashionmusingsdiary.blogspot.fr

 • Reply Ninette 10.07.2014 at 19:30

  du er bare det smukkeste

 • Reply Dominique 10.07.2014 at 21:38

  so pretty

  xxx
  http://www.dominiquecandido.com

 • Reply Ana 11.07.2014 at 20:06

  Du er virkelig en naturlig skønhed, wow!

 • Reply Loulou 11.07.2014 at 23:50

  Ja, vi er nok mere stille end sædvanligt, men vi er stadig rigtig mange, der følger med. Jeg elsker virkelig din blog, du har så god stil og de smukkeste fotos i virkelig god kvalitet. Udover din personlige stil, er jeg vild med dine musik- og boligindlæg, så skru gerne lidt op for det, hvis du føler for det. Du er vel også igang med indretning af ny lejlighed, så jeg håber vi får lov til at se lidt af det.

 • You Might Also Like